Activitat

#Objectiu2015: descàrrega completada!!

CAST

No hi ha paraules per expressar el que vàrem poder compartir la seixantena llarga de persones que vàrem voler despertar el nou any d’una manera especial. La descàrrega de l’aplicació #Objectiu2015 del dia 3 de gener va ser una celebració que quedarà en la nostra memòria emocional.

Batecs que es van desfermar gràcies a la complicitat i predisposició de tothom que va assistir. I també molt especialment a la col·laboració d’en Carles Andrés, en Carles Mira, en Marc Ferrer, la Maria Heras, a Sapucay i a tot l’equip d’El despertador.

Desitgem que aquesta experiència quedi en el record com quelcom que t’impulsi a seguir endavant, que et convidi a connectar amb la teva música, a  superar els obstacles, a degustar el camí, a accionar dansant amb els teus reptes i a celebrar-te  de manera conscient i també lúdica. Perquè cada lloc, cada instant, pot ser una bona oportunitat per fer màgia amb la teva vida i que aquest sigui ‘el teu dia’.

I tu, quins somni vols començar avui a fer realitat?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *