Activitat

#Objectiu2015: descàrrega completada!!

CAST

No hi ha paraules per expressar el que vàrem poder compartir la seixantena llarga de persones que vàrem voler despertar el nou any d’una manera especial. La descàrrega de l’aplicació #Objectiu2015 del dia 3 de gener va ser una celebració que quedarà en la nostra memòria emocional.

Batecs que es van desfermar gràcies a la complicitat i predisposició de tothom que va assistir. I també molt especialment a la col·laboració d’en Carles Andrés, en Carles Mira, en Marc Ferrer, la Maria Heras, a Sapucay i a tot l’equip d’El despertador.

Desitgem que aquesta experiència quedi en el record com quelcom que t’impulsi a seguir endavant, que et convidi a connectar amb la teva música, a  superar els obstacles, a degustar el camí, a accionar dansant amb els teus reptes i a celebrar-te  de manera conscient i també lúdica. Perquè cada lloc, cada instant, pot ser una bona oportunitat per fer màgia amb la teva vida i que aquest sigui ‘el teu dia’.

I tu, quins somni vols començar avui a fer realitat?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s