Activitat

Jornada de portes obertes. Cap 6: Set principis per a la gestió ecològica de les relacions

CAST

DSC_1635Aquest cop la Jornada de Portes Obertes d’El despertador serà una bona oportunitat perquè facis un tast del taller que farem sobre el món de la parella el dia 20 de març.

De la mà de l’Anna Soriano (coordinadora de la línia En veu femenina) et convidem per espai d’uns 90 minuts a fer una sessió vivencial en grup on podràs conèixer  Set principis per a la gestió ecològica de les relacions.

L’Ecologia Emocional es defineix com l’art de la sostenibilitat emocional. És a dir, l’art de gestionar la nostra energia emocional de forma creativa i amorosa, de tal manera que serveixi per millorar-nos com a persones, incrementar la qualitat de les nostres relacions i respectar i cuidar del nostre món (Mercè Conangla i Jaume Soler).
Som bons ecòlegs emocionals de les nostres relacions de parella? 

Divendres 13 de març a les 19h a l’espai de Ceres Natural (Ronda St Pau 49) podrem veure com els estem duent a terme. Reflexionarem com sempre des de l’aposta recreativa a partir de dinàmiques participatives.

A més, podràs preguntar i informar-te en persona de totes les propostes, modalitats i disciplines que tinguin a veure amb els teus interessos o recerques per mirar d’orientar-te en el teu camí.

Reserva lloc per a la Jornada de Portes Obertes: 7 principis per a la gestió ecològica de les relacions de parella. Aquesta activitat és sense cap cost econòmic i sense cap mena de compromís a seguir vinculat/da als nostres serveis.

Et demanem, si us plau, que en cas que confirmis la teva assistència quan facis la reserva sigui perquè realment hi aniràs. Si pel que sigui finalment no pots assistir-hi avisa’ns perquè hi pugui anar algú altre.

Si vols saber més del taller del divendres 20 de març sobre la parella pots entrar al següent enllaç: En parella: Quan les dues taronges senceres es troben.

Per a més informació escriu-nos a info@el-despertador.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *