Activitat

Jornada de portes obertes. Cap 6: Set principis per a la gestió ecològica de les relacions

CAST

DSC_1635Aquest cop la Jornada de Portes Obertes d’El despertador serà una bona oportunitat perquè facis un tast del taller que farem sobre el món de la parella el dia 20 de març.

De la mà de l’Anna Soriano (coordinadora de la línia En veu femenina) et convidem per espai d’uns 90 minuts a fer una sessió vivencial en grup on podràs conèixer  Set principis per a la gestió ecològica de les relacions.

L’Ecologia Emocional es defineix com l’art de la sostenibilitat emocional. És a dir, l’art de gestionar la nostra energia emocional de forma creativa i amorosa, de tal manera que serveixi per millorar-nos com a persones, incrementar la qualitat de les nostres relacions i respectar i cuidar del nostre món (Mercè Conangla i Jaume Soler).
Som bons ecòlegs emocionals de les nostres relacions de parella? 

Divendres 13 de març a les 19h a l’espai de Ceres Natural (Ronda St Pau 49) podrem veure com els estem duent a terme. Reflexionarem com sempre des de l’aposta recreativa a partir de dinàmiques participatives.

A més, podràs preguntar i informar-te en persona de totes les propostes, modalitats i disciplines que tinguin a veure amb els teus interessos o recerques per mirar d’orientar-te en el teu camí.

Reserva lloc per a la Jornada de Portes Obertes: 7 principis per a la gestió ecològica de les relacions de parella. Aquesta activitat és sense cap cost econòmic i sense cap mena de compromís a seguir vinculat/da als nostres serveis.

Et demanem, si us plau, que en cas que confirmis la teva assistència quan facis la reserva sigui perquè realment hi aniràs. Si pel que sigui finalment no pots assistir-hi avisa’ns perquè hi pugui anar algú altre.

Si vols saber més del taller del divendres 20 de març sobre la parella pots entrar al següent enllaç: En parella: Quan les dues taronges senceres es troben.

Per a més informació escriu-nos a info@el-despertador.com.

Deixa el teu comentari a continuació. T'informem que la informació que ens facilites serà tractada per El despertador, S. L., responsable del web, amb la finalitat de gestionar i publicar els comentaris del blog. La legitimació s’obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no se cediran a tercers. Podràs exercir els teus drets a info@el-despertador.com

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.