a la feina

1a sessió: Avança cap a la teva millor versió personal i professional

CAST

11203717_10153256555799717_863396104708835955_nAquest ticket és la teva porta d’entrada a un espai que volem oferir per les organitzacions i que estrenem dimarts 19 de maig a les 18,30h.

Volem convidar-te a l’estrena d’un nou format de portes obertes  on compartirem, en forma de tastet vivencial, la nostra visió i  treball en l’àmbit organitzacional.

Al llarg de tots aquests anys hem acompanyat organismes de tot tipus: públics, privats, petita empresa, ong’s, associacions…  amb molta bona resposta, aportant beneficis a l’organització i a les persones que hi treballen.

Tenim ganes de seguir vinculant-nos aportant en aquest àmbit on les persones passem moltes hores del nostre dia a dia i impulsem projectes que tenen gran impacte. Per això creiem que aquesta ocasió pot ser una bona oportunitat per compartir accionant i, al mateix temps, teixir complicitats.

El guió d’aquesta primera sessió serà:

  1. Territoris i anàlisi competencial
  2. Energia i autolideratge
  3. Vincles i treball en equip
  4. Clima i cohesió grupal

Si vols conèixer conèixer que podem fer a la teva organització treu la teva entrada en aquest enllaç Avança cap a la teva millor versió personal i professional i ens veiem dimarts 19 de maig a les 18,30h a Aetna Espai Empresarial (Avda. Diagonal 449, 4t. 08036 Barcelona) per passar una bona estona plegats.

Escriu-nos a info@el-despertador.com si vols més informació. Aquesta activitat és sense cap cost econòmic i sense cap mena de compromís a seguir vinculat/da als nostres serveis. Et demanem, si us plau, que en cas que confirmis la teva assistència quan facis la reserva sigui perquè realment hi aniràs. 

Si pel que sigui finalment no pots assistir-hi avisa’ns perquè hi pugui anar algú altre. Seguirem programant altres sessions. Així que estigues atent/a a les properes estrenes i horaris dels passis.

T’esperem amb moltes ganes de compartir!

Deixa el teu comentari a continuació. T'informem que la informació que ens facilites serà tractada per El despertador, S. L., responsable del web, amb la finalitat de gestionar i publicar els comentaris del blog. La legitimació s’obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no se cediran a tercers. Podràs exercir els teus drets a info@el-despertador.com

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.