Activitat

Jornada de portes obertes. Cap 9: Passejada conscient per Collserola

CAST

image (2)Diumenge 4 d’octubre a les 11h t’obrim les portes per despertar en plena natura. Una passejada conscient en grup per Collserola per assaborir l’aquí i l’ara del teu present.

Amb la nova temporada estrenem nou format de portes obertes. En aquest ocasió, per anar escalfant motors per la sortida a la Garrotxa, el que volem és  compartir físicament camí amb tu. La proposta la traslladem en plena natura, al parc natural de Collserola. De la mà de la Gisela Bonet (terapeuta gestalt i coach)  volem acompanyar-te a gaudir del primer diumenge de tardor d’octubre.  Una estona de plenitud, on connectar amb el teu silenci interior i obrir els canals perceptius per sintonitzar amb les olors, els sons, els colors, la llum i els diferents matisos de l’entorn.

Et convidem per espai d’hora i mitja o dues hores a fer una sessió vivencial gratuïta en grup on podràs també com sempre preguntar i informar-te en persona de totes les propostes, modalitats i disciplines que tinguin a veure amb els teus interessos o recerques per mirar d’orientar-te en el teu camí.

Per fer-ho, et proposem trobar-nos diumenge 4 octubre a les 11h a la parada de ferrocarril de Baixador de Vallvidrera, on trobaràs la companyia d’altres persones amb ganes de compartir una bona estona.

Escriu-nos a info@el-despertador.com si vols més informació. Aquesta activitat és sense cap cost econòmic i sense cap mena de compromís a seguir vinculat/da als nostres serveis. Et demanem, si us plau, que en cas que confirmis la teva assistència quan facis la reserva sigui perquè realment hi aniràs. Si pel que sigui finalment no pots assistir-hi avisa’ns perquè hi pugui anar algú altre.

Per reservar la teva plaça fes-ho en el següent enllaç: Jornada de Portes Obertes ‘Passejada conscient per Collserola’Les places són limitades! 

Una nova oportunitat per seguir compartint i aprenent plegats. T’esperem amb molt d’entusiasme!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *