Activitat

Tardor’15, Pla CONNEXIÓ NATURA a la Garrotxa: La música dels elements

CAST

lafagedadenjordaVolem seguir connectantAMBtu! Reprenent la línia del Pla CONNEXIÓ TOTAL, ara et convidem a connectar amb els Elements de la Natura d’una forma molt especial, en el fantàstic marc de la Garrotxa.

Reserva’t el cap de setmana del 24 i 25 d’octubre i vine a despertar la música que hi ha en tu, tot gaudint d’un passeig conscient per la tardor de la Fageda d’en Jordà.

Amb la Laura Masó -cantant i instrumentista, directora de la iniciativa BeSound i professora de Naad Ioga per la Raj Academy Conservatoire of London– volem acompanyar-te a vibrar, a fer un passeig d’autoconeixement, a través de la meditació, del ioga i d’experimentar mitjançant la veu la connexió amb els elements de la natura.

M’encanta perdre’m una estona riera amunt, en silenci. Els sons i colors, les olors, el moviment … Amb la consciència posada a viure aquest passeig amb els sentits a tot volum m’endinso en una nova percepció de l’entorn. Alguns dies, si aconsegueixo estar-hi ben present, descobreixo un ritme estable en el frec de l’aigua contra les pedres o m’adono d’un moviment permanent entre les branques esventades. Se’m mostra tot un llenguatge d’una bellesa que em deixa sense paraules. I estar en la natura se’m converteix en una meditació on jo i el món som exactament la mateixa cosa.

La proposta que et vull convidar  a viure busca obrir la porta als sentits comprenent que ells són la connexió entre els elements i la nostra essència. On és el foc i l’aire en mi? I l’aigua o la terra? Com puc establir una connexió personal i certa amb cadascun d’ells? A través del taller que proposem és possible iniciar un procés d’indagació que amplia l’escolta des de fora cap a dins, una proposta que és tan sols el primer pas en aquesta recerca personal.

Volem que et regalis un espai personal de connexió il·limitada en plena natura, a l’entorn de la Garrotxa, compartint camí amb altres persones. Ho farem el dissabte 24 i el diumenge 25 d’octubre.

En aquest vídeo la Laura ens explica més detalls de com serà l’experiència:


A més de tot això, aquesta proposta inclou:

Dos dies/una nit de permanència al magnífic espai de turisme alternatiu La Comademont (Batet de la Serra, Garrotxa), compartint habitacions.
1 pensió completa (dinar i sopar del primer dia i esmorzar del segon).
12 hores de taller en plena natura
Activitat nocturna sorpresa amb música en viu
Els materials de les activitats
Equip de 2 formadors al teu servei: Laura Masó de BeSound i Jordi Muñoz d’El despertador.

Tot al preu de 150€ si t’inscrius abans del 7 d’octubre (180€ després). Oferta: 2 persones x 300€.

Per apuntar-te o sol·licitar més informació envia un correu a info@el-despertador.com. Tenim només 12 places disponibles i adjudicades per ordre d’inscripció. Reserva ja la teva!

Un cop reservada la plaça et detallem totes les gestions per fer la inscripció i com funcionarà la logística del cap de setmana.

No et perdis aquesta experiència sonora transformadora per despertar la consciència i connectar plenament amb l’entorn i amb tu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *