Blog

Descobrint la màgia de regalar

151216_noves-maneres-de-regalar_ciaj14

CAST

‘Explorar noves maneres, ganes de ser original, motivació, inspiració’... Aquestes són algunes de les cerques de les persones que van assistir al taller ‘Noves maneres de regalar’. I van trobar creativitat, jocs, connexió, diversió i un munt d’idees per posar en pràctica i regalar el millor de cada una.

Ahir, 16 de desembre, el Centre d’Informació i Assessorament per a Joves (CIAJ) va acollir aquest taller creatiu que aposta per redefinir el concepte de celebració, cuidant l’oferir i el rebre, fent del regal un moment creatiu i conscient.

Al llarg de la tarda les participants van fer un recorregut en què varen celebrar el fet de regalar, varen obsequiar alegria amb una dinàmica feta amb globus on hi havien escrit frases i paraules per oferir a una altra persona. La creativitat va estar present en tot moment: quan feien un regal imaginari amb mímica, improvisaven obsequis per a les altres companyes, o quan dissenyaven un regal creatiu per a una persona concreta, etc.

‘Si ja m’han sorgit moltes idees per regalar a les meves companyes i ens acabem de conèixer, com no n’he de tenir per a les persones que m’estimo i formen part del meu entorn?’, va compartir la Giovana. Donar-te un temps, connectar-te des de les emocions amb la persona a qui vols oferir el teu regal, posar-hi intenció, redefinir el compromís, compartir, gaudir de l’experiència… són algunes pistes per començar a regalar de forma emocional, conscient, obrint una finestra a redefinir relacions, a jugar amb la creativitat que emociona i té un efecto multiplicador al nostre voltant.

El regal comença quan et dónes un temps a sentir i pensar què vols oferir a aquella persona a qui vols regalar el millor de tu.
I tu, què et vols regalar avui?

Us compartim un resum fotogràfic de l’alegria i entusiasme compartit. Moltes gràcies a totes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *