Blog

Descobrint la màgia de regalar

151216_noves-maneres-de-regalar_ciaj14

CAST

‘Explorar noves maneres, ganes de ser original, motivació, inspiració’... Aquestes són algunes de les cerques de les persones que van assistir al taller ‘Noves maneres de regalar’. I van trobar creativitat, jocs, connexió, diversió i un munt d’idees per posar en pràctica i regalar el millor de cada una.

Ahir, 16 de desembre, el Centre d’Informació i Assessorament per a Joves (CIAJ) va acollir aquest taller creatiu que aposta per redefinir el concepte de celebració, cuidant l’oferir i el rebre, fent del regal un moment creatiu i conscient.

Al llarg de la tarda les participants van fer un recorregut en què varen celebrar el fet de regalar, varen obsequiar alegria amb una dinàmica feta amb globus on hi havien escrit frases i paraules per oferir a una altra persona. La creativitat va estar present en tot moment: quan feien un regal imaginari amb mímica, improvisaven obsequis per a les altres companyes, o quan dissenyaven un regal creatiu per a una persona concreta, etc.

‘Si ja m’han sorgit moltes idees per regalar a les meves companyes i ens acabem de conèixer, com no n’he de tenir per a les persones que m’estimo i formen part del meu entorn?’, va compartir la Giovana. Donar-te un temps, connectar-te des de les emocions amb la persona a qui vols oferir el teu regal, posar-hi intenció, redefinir el compromís, compartir, gaudir de l’experiència… són algunes pistes per començar a regalar de forma emocional, conscient, obrint una finestra a redefinir relacions, a jugar amb la creativitat que emociona i té un efecto multiplicador al nostre voltant.

El regal comença quan et dónes un temps a sentir i pensar què vols oferir a aquella persona a qui vols regalar el millor de tu.
I tu, què et vols regalar avui?

Us compartim un resum fotogràfic de l’alegria i entusiasme compartit. Moltes gràcies a totes!

Deixa el teu comentari a continuació. T'informem que la informació que ens facilites serà tractada per El despertador, S. L., responsable del web, amb la finalitat de gestionar i publicar els comentaris del blog. La legitimació s’obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no se cediran a tercers. Podràs exercir els teus drets a info@el-despertador.com

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.