Activitat

Patrocina kms i suma’t al repte solidari de la Trailwalker!

apadrina-kms

CAST

Patrocina 1km x 10 euros i suma’t al repte de la Trailwalker 2016 de portar aigua potable a comunitats i famílies del Txad i Etiòpia

Ja fa algunes setmanes que l’equip d’El despertador ens estem entrenant per participar a l’Oxfam Intermón Trailwalker 2016, una cursa solidària que se celebra el 16 d’abril, on diferents equips caminarem i/o correrem els 100km que transcorren per la Via verda Pirineu – Costa Brava, entre Olot i Sant Feliu de Guíxols.


ruta trailwalker_mapaPatrocina kms per una bona causa

Perquè un equip pugui participar a aquesta marxa solidària ha d’aconseguir sumar 1.500 € en concepte de donatiu, la qual cosa assegura la seva participació. Poden semblar molts diners, però això garanteix que els equips ens comprometem de veritat a aconseguir-ho. 😉

Per sumar més suports i incrementar el nostre marcador, hem engegat una iniciativa que, amb molt poc, ens permetrà acostar-nos a la línia de sortida de la cursa. Et convidem a ‘patrocinar kilòmetres’ del recorregut a un preu de 10€ per cada km que vulguis ‘apadrinar’. Ja en tenim 18, però volem arribar als 100! Acompanya’ns en aquesta ‘cursa de fons’ i fes un donatiu de 10 euros a través de la nostra pàgina d’equip de la Trailwalker. Imprimirem els noms de les persones ‘patrocinadores’ a les samarretes amb què farem la marxa solidària. D’aquesta manera superar aquest repte serà un esforç col·lectiu i ens acompanyareu al llarg dels 100 km!

trailwalker_El-despertadorUn repte col·lectiu

Els teus diners aniran destinats a la construcció de pous d’aigua a comunitats africanes on moltes dones i nenes, a països com el Txad o Etiòpia, caminen 5 hores cada dia carregades amb 20kg d’aigua perquè les seves famílies sobrevisquin. Facilitar-los l’accés a l’aigua potable és aportar dignitat a les seves vides.

*Tots els donatius rebuts a través de la pàgina web d’Oxfam Intermón Trailwalker es poden desgravar fins a un 25% les persones particulars i fins a un  35% les empreses.

Altres maneres de sumar-te al repte!

  • Pots enviar un SMS al número 28018 amb el text “TW G111“, i rebrem l’import íntegre de 1,20€ (G-111 és el número del nostre dorsal). Pots incloure un missatge de suport que es publicarà a la nostra pàgina!
  • Suggereix-nos temes per afegir a la nostra llista de música de la Trailwalker a Spotify. Escriu-nos a info@el-despertador.com amb la teva proposta musical. El dia de la cursa aquesta banda sonora ens acompanyarà durant els 100km!
  • Comparteix les nostres informacions, o fes difusió de la nostra pàgina d’equip a través de les teves xarxes socials.
  • Pots acompanyar-nos a fer les excursions que programarem cada mes per entrenar-nos.
    El proper diumenge, 21 de febrer, farem un tram de 50km de la Via Verda, sortint des d’Amer. Si vols venir contacta’ns a info@el-despertador.com i et donem els detalls de la ruta.

Et deixem amb el vídeo de l’equip… perquè t’engresquis a caminar amb nosaltres! Ens acompanyes?

Trailwalker is coming!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=K2IDcwunx3A?rel=0&w=900&h=600%5D

Moltes gràcies!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *