Activitat

La cadena de desitjos creix… i arriba al destí final!

CAST

La cadena de desitjos ha seguit creixent aquestes últimes setmanes fins a arribar al destí final!

En aquesta tercera entrega moltes persones ens heu compartit els vostres desitjos per fer del 2016 el millor any oferint: diàleg, aventures, molts petons, ball, amics, somriure, harmonia, felicitat, constància, pau, seny, sort, conTacte, solidaritat, creativitat, empatia, esperança, diversió, llibertat, amor i prosperitat.

En total hi han participat 46 persones. I sumant els tres capítols, el desig més repetit ha estat salut, seguit de pau, alegria i amor.

Volem agrair totes i tots els participants, especialment les persones protagonistes d’aquest tercer vídeo, que han estat: Berta, Gerard, Carlota, Josep, Esteve, Elif, Laura, Cristina, Victòria, Clara, Josefina, Miquel, Montse, Mar, Cristina, Nuri, Pilar, Laura, Laia, Teresa, Anna, Andrea, M. Carme, Rosa, Jesús i Carmela.

Gràcies per haver jugat amb nosaltres i haver omplert la cadena de desitjos i alegria!

#cadenadedesitjos2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *