Activitat

La cadena de desitjos creix… i arriba al destí final!

CAST

La cadena de desitjos ha seguit creixent aquestes últimes setmanes fins a arribar al destí final!

En aquesta tercera entrega moltes persones ens heu compartit els vostres desitjos per fer del 2016 el millor any oferint: diàleg, aventures, molts petons, ball, amics, somriure, harmonia, felicitat, constància, pau, seny, sort, conTacte, solidaritat, creativitat, empatia, esperança, diversió, llibertat, amor i prosperitat.

En total hi han participat 46 persones. I sumant els tres capítols, el desig més repetit ha estat salut, seguit de pau, alegria i amor.

Volem agrair totes i tots els participants, especialment les persones protagonistes d’aquest tercer vídeo, que han estat: Berta, Gerard, Carlota, Josep, Esteve, Elif, Laura, Cristina, Victòria, Clara, Josefina, Miquel, Montse, Mar, Cristina, Nuri, Pilar, Laura, Laia, Teresa, Anna, Andrea, M. Carme, Rosa, Jesús i Carmela.

Gràcies per haver jugat amb nosaltres i haver omplert la cadena de desitjos i alegria!

#cadenadedesitjos2016

Deixa el teu comentari a continuació. T'informem que la informació que ens facilites serà tractada per El despertador, S. L., responsable del web, amb la finalitat de gestionar i publicar els comentaris del blog. La legitimació s’obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no se cediran a tercers. Podràs exercir els teus drets a info@el-despertador.com

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.