Activitat

Portes obertes, Cap 11. Que la força ens acompanyi: com fer que no ens atrapi el “lado oscuro”

CAST

star-wars_cartellT’obrim les portes a noves propostes: dimecres 10 de febrer, a les 19h00, estrenem el format de cinefòrum per conversar al voltant del cinema i la vida.

Què és el que ha fet que una saga com la de ‘Star Wars’ hagi estat un fenomen mundial i passi de generació a generació?

Quins temes ens expliquen i fan que ens enganxi la trama de la família Skywalker?

Volem proposar-te un viatge per la galàxia plegats, a través de diferents escenes de les pel·lícules, pels camins de la filosofia jedi, establint un paral·lelisme amb el nostre dia a dia.

Per espai d’1 hora i mitja, et convidem a fer una sessió vivencial gratuïta en grup facilitada per en Jordi Muñoz, coach i recreador personal, director d’El despertador, qui ens proposarà diferents dinàmiques que ens permetin connectar amb la nostra força.

T’esperem a La Createca: c. Comte Borrell, 122. En aquest espai també podràs informar-te de totes les propostes, modalitats i disciplines que tinguin a veure amb els teus interessos o recerques per mirar d’orientar-te en el teu camí.

Escriu-nos a info@el-despertador.com si vols més informació. Aquesta activitat és sense cap cost econòmic i sense cap mena de compromís a seguir vinculat/da als nostres serveis. Et demanem, si us plau, que si confirmes la teva assistència reservant l’entrada sigui perquè realment vindràs. Si finalment no pots assistir-hi, avisa’ns perquè hi pugui anar algú altre.

Treu la teva entrada gratuïta clicant aquí… i que la força t’acompanyi!
(Places limitades)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *