Activitat

Portes obertes, Cap 12. L’apassionant món de la parella

CAST

Estem molt il·lusionats d’obrir-te les Portes a una nova proposta despertadora que pretén reflexionar sobre l’apassionant món de la parella.

Et volem convidar a enamorar-te de tu, a establir nous acords amb tu mateix/a, a preguntar-te quin tipus de relació o relacions vols…, en definitiva, a que deixis enrere el model heredat de les pel·lícules, ficcions, imaginaris culturals i socials per escriure el teu propi guió i viure la teva història d’amor.

El proper divendres, 4 de març, a les 19h, t’animem a viure i conèixer amb detall en què consisteix aquesta nova línia dedicada al món de les relacions i de la parella que explorarem durant els propers mesos des de diferents perspectives.

Serà una sessió vivencial en grup d’1 hora i mitja de durada, facilitada per l’Anna Soriano, psicòloga i experta en ecologia emocional, i en Jordi Muñoz, coach i recreador personal, ambdós directors d’El despertador, per compartir des de l’aposta recreativa a partir de dinàmiques participatives.

T’esperem a l’espai Alimara: al c. Açores, 5 (L1, L5, L9 i L10 de metro: parada Sagrera). Podràs informar-te de totes les propostes, modalitats i disciplines que tinguin a veure amb els teus interessos o recerques per mirar d’orientar-te en el teu camí.

Reserva lloc per a la Jornada de Portes Obertes: L’apassionant món de la parella. Aquesta activitat és sense cap cost econòmic i no comporta cap compromís a seguir vinculat/da als nostres serveis. Et demanem, si us plau, que si confirmes la teva assistència reservant l’entrada sigui perquè realment vindràs. Si finalment no pots assistir-hi, avisa’ns perquè hi pugui anar algú altre.

Si vols saber més de la proposta que iniciem a partir del divendres 18 de març sobre la parella pots entrar al següent enllaç: L’apassionant món de la parella.

Escriu-nos a info@el-despertador.com si vols encara més informació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *