Articles

El despertador de la meva superheroïna interior

Jo-i-la-meva-marca-personal_El-despertador_UPF7Aquestes dues últimes setmanes he canviat amb molt de gust les meves classes de ioga terapèutic per les sessions de ‘Jo i la meva marca personal’ que els dies 19 i 26 d’abril ha realitzat a la Universitat Pompeu Fabra l’empresa de coaching i recreació personal El despertador. Una activitat organitzada pel Servei de Carreres Professionals de la UPF.

La primera sessió va començar amb una engrescadora dinàmica de coneixement en la qual havíem de parlar d’aquelles coses que sabem fer bé! I tots, malgrat algunes petites resistències, vam posar la directa. Però, de vegades, no és fàcil girar el ulls cap endins i identificar tot allò que tenim a oferir al món.

Al llarg d’un viatge en què ens van acompanyar tots els superherois i les superheroïnes del còmic, i alguns dels moments de felicitat de la nostra vida, les persones assistents al taller vam aconseguir connectar amb els nostres superpoders. El producte final van ser un lema i un emblema de la nostra causa al món i un munt de companys/es amb grans coses a oferir i compartir. A la segona sessió, l’objectiu era veure quin podria ser el nostre millor vehicle a les xarxes 2.0 per expandir els superpoders de la nostra marca personal, a través d’activitats individuals i en grup d’allò més enriquidores!

Els aprenentatges comencen ara, un cop acabades les dues sessions, amb les piles carregades i un projecte per gestionar la pròpia marca personal i fer-la brillar amb llum pròpia.

Dono les gràcies a El despertador per les noves eines que m’emporto i la seva contagiosa energia positiva!

Montse Mazón 
Servei de Carreres Professionals

Fundació Universitat Pompeu Fabra 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s