Activitat

Suma’t a la flashmob #juntsméslluny

CAST

Aquest curs tenim un lema estrella que hem adoptat i posat en pràctica al llarg dels darrers mesos. El lema forma part d’un proverbi xinès que ens recorda: ‘si camines sol, arribaràs ràpid; si camines acompanyat, arribaràs lluny’.

Realment hem fet molts passos junts, i molts de vosaltres ens heu acompanyat a arribar lluny: amb la cadena de desitjos que vam posar en marxa al Nadal, i també ajudant-nos a fer realitat la Oxfam Intermón Trailwalker 2016 el passat mes d’abril a Girona…

Però encara volem fer un pas més endavant… i arribar una mica més lluny… Aquesta vegada et convidem a sumar-te a una iniciativa col·lectiva, divertida i gratuïta. Una flashmob que farem el proper 19 de juny.  Quedarem per assajar-la a les 11h del matí al Parc de l’Estació del Nord (entrada c. Nàpols, entre Ali Bei i Almogàvers).

En un món cada vegada més individualista nosaltres seguim creient que si anem acompanyats podem arribar més lluny.

Si vols saber quan, on, amb qui i per què… no et perdis aquest vídeo! I suma’t a la flashmob #JUNTSMÉSLLUNY!

Ah! I no t’oblidis de convidar el nòvio, la nòvia, els amics i amigues, pares, mares, avis i àvies, nenes i  nens, veïns i veïnes!
Entre totes i tots, petits i grans, la liarem ben grossa! I demostrarem com, amb una petita gran acció, podem transformar el nostre entorn! T’HI ESPEREM!

Inscriu-te en el següent enllaç: FLASHMOB #juntsméslluny
Escriu-nos a info@el-despertador.com si vols més informació, o truca’ns al 649 291 907.

Aquesta flashmob és una coproducció d’El despertador i ProjectA Teatre Social.

.                           .Nou Logo El despertador 2014 (2)               Logo_ProjectA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *