El despertador

La Videoteca

La Videoteca d'El despertador

La Videoteca és l’espai que aglutina els vídeos que hem realitzat per explicar-nos a través del llenguatge audiovisual. Tot seguit us presentem les diferents produccions classificades per temes.

El llenguatge audiovisual ens ofereix l’oportunitat de comunicar-nos d’una forma més creativa. La música hi juga un paper molt important, així com les imatges que conformen cadascun dels diferents muntatges, la majoria dels quals han estat realitzats per la nostra col·laboradora Elisabet Alguacil.

EL DESPERTADOR. QUI SOM? / ¿QUIÉNES SOMOS?

Som experts en gestió del canvi, motivant l’autolideratge de la persona i/o organització, a través de l’orientació, la gestió emocional i el desenvolupament competencial. Treballem amb tot tipus de col·lectius. Sempre des d’una proposta lúdica, participativa, vivencial i reflexiva. Sense acció no hi ha transformació. Aquests vídeos en són una mostra:

                     

…………………………………………………………….

XERRADES / CHARLAS

Oferim xerrades motivadores, participatives i vivencials com aquestes que compartim, sobre diferents temàtiques que treballem: gestió del canvi, orientació, desenvolupament competencial, gestió emocional, lideratge, treball en equip, etc.

      

…………………………………………………………….

ACTIVITATS / ACTIVIDADES

Fem propostes molt variades, per a tots els gustos, edats, colors i cerques. Sempre des d’una aposta lúdica, participativa, vivencial i conscient, des del màxim respecte pel procés d’aprenentatge de la persona.

 

                             

…………………………………………………………….

CONVERSES / CONVERSACIONES

Conversar és canviar junts. Una de les eines més transformadores que existeixen. És una dansa, un viatge, que defineix la manera com acompanyem les persones des d’El despertador. En aquest espai volem compartir converses transformadores, inspiradores, reflexives, amb les quals ens aprenem i aprenem en la millor companyia.

       

…………………………………………………………….

DESPERTA / DESPIERTA

Despertar és un verb fonamental per a nosaltres i ho fem de moltes maneres diferents. Volem despertar el foc, les ganes de viure, la il·lusió, les inquietuds, la capacitat d’emprendre el que et proposis… Ho fem convidant-te sempre a participar, a passar a l’acció, a gaudir d’una bona estona, a viure una experiència significativa que t’obri noves perspectives, nous horitzons.

                  

…………………………………………………………….

INICIATIVES / INICIATIVAS

Ens agrada compartir aprenentatges, complicitats, reptes i celebracions recorrent aventures de tot tipus. Aquí en teniu alguns exemples:

              

 

……………………………………………………………

 Trobaràs més informació al nostre canal de Youtube!

Deixa el teu comentari a continuació. T'informem que la informació que ens facilites serà tractada per El despertador, S. L., responsable del web, amb la finalitat de gestionar i publicar els comentaris del blog. La legitimació s’obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no se cediran a tercers. Podràs exercir els teus drets a info@el-despertador.com

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.