El despertador

La Videoteca

La Videoteca d'El despertador

La Videoteca és l’espai que aglutina els vídeos que hem realitzat per explicar-nos a través del llenguatge audiovisual. Tot seguit us presentem les diferents produccions classificades per temes.

El llenguatge audiovisual ens ofereix l’oportunitat de comunicar-nos d’una forma més creativa. La música hi juga un paper molt important, així com les imatges que conformen cadascun dels diferents muntatges, la majoria dels quals han estat realitzats per la nostra companya Elisabet Alguacil.

EL DESPERTADOR. QUI SOM? / ¿QUIÉNES SOMOS?

Som experts en gestió del canvi, motivant l’autolideratge de la persona i/o organització, a través de l’orientació, la gestió emocional i el desenvolupament competencial. Treballem amb tot tipus de col·lectius. Sempre des d’una proposta lúdica, participativa, vivencial i reflexiva. Sense acció no hi ha transformació. Aquests vídeos en són una mostra:

                     

…………………………………………………………….

AGORA DESPERTADORA

Obrim l’espai de l’Àgora despertadora per fer comunitat i compartir la gestió de la incertesa en l’excepcional estat d’alarma en què ens trobem. Aquests són converses que hem ofert en el format d’emissió en directe a les xarxes socials de Facebook i Instagram. Aquí us en mostrem el resum.

  las-diosas-que-hay-en-mi

 

 

 

 

 

 

…………………………………………………………….

XERRADES / CHARLAS

Oferim xerrades motivadores, participatives i vivencials com aquestes que compartim, sobre diferents temàtiques que treballem: gestió del canvi, orientació, desenvolupament competencial, gestió emocional, lideratge, treball en equip, etc.

      

Taller d’orientació: “Transformant les inseguretats en oportunitats a la vida professional”. Taller conduït per el nostre company Jordi Esqué i organitzat per l’UdG Ocupació – Universitat de Girona . En aquest taller descobriràs, acceptaràs i aprendràs a vèncer els teus sabotejadors inconscients, és a dir, les teves pors i inseguretats.

La nostra companya Anna Soriano ofereix la xerrada ‘Kit de gestió emocional en temps d’alarma i confinament’ dins del cicle de xerrades ‘Trenquem el Silenci’ que la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere ha organitzat a través del seu canal d’Instagram amb motiu de la situació de confinament de la ciutadania.

…………………………………………………………….

ACTIVITATS / ACTIVIDADES

Fem propostes molt variades, per a tots els gustos, edats, colors i cerques. Sempre des d’una aposta lúdica, participativa, vivencial i conscient, des del màxim respecte pel procés d’aprenentatge de la persona.

                                  

…………………………………………………………….

CONVERSES / CONVERSACIONES

Conversar és canviar junts. Una de les eines més transformadores que existeixen. És una dansa, un viatge, que defineix la manera com acompanyem les persones des d’El despertador. En aquest espai volem compartir converses transformadores, inspiradores, reflexives, amb les quals ens aprenem i aprenem en la millor companyia.

       

…………………………………………………………….

DESPERTA / DESPIERTA

Despertar és un verb fonamental per a nosaltres i ho fem de moltes maneres diferents. Volem despertar el foc, les ganes de viure, la il·lusió, les inquietuds, la capacitat d’emprendre el que et proposis… Ho fem convidant-te sempre a participar, a passar a l’acció, a gaudir d’una bona estona, a viure una experiència significativa que t’obri noves perspectives, nous horitzons.

                  

…………………………………………………………….

INICIATIVES / INICIATIVAS

Ens agrada compartir aprenentatges, complicitats, reptes i celebracions recorrent aventures de tot tipus. Aquí en teniu alguns exemples:

                  

……………………………………………………………

 Trobaràs més informació al nostre canal de Youtube!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *