El despertador

La Videoteca

La Videoteca d'El despertador

La Videoteca és l’espai que aglutina els vídeos que hem realitzat per explicar-nos a través del llenguatge audiovisual. Tot seguit us presentem les diferents produccions classificades per temes.

El llenguatge audiovisual ens ofereix l’oportunitat de comunicar-nos d’una forma més creativa. La música hi juga un paper molt important, així com les imatges que conformen cadascun dels diferents muntatges, la majoria dels quals han estat realitzats per la nostra col·laboradora Elisabet Alguacil.

EL DESPERTADOR. QUI SOM?

Som experts en gestió del canvi, motivant l’autolideratge de la persona i/o organització, a través de l’orientació, la gestió emocional i el desenvolupament competencial. Treballem amb tot tipus de col·lectius. Sempre des d’una proposta lúdica, participativa, vivencial i reflexiva. Sense acció no hi ha transformació. Aquests vídeos en són una mostra:

                

…………………………………………………………….

XERRADES

Oferim xerrades motivadores, participatives i vivencials com aquestes que compartim, sobre diferents temàtiques que treballem: gestió del canvi, orientació, desenvolupament competencial, gestió emocional, lideratge, treball en equip, etc.

       

…………………………………………………………….

ACTIVITATS

Fem propostes molt variades, per a tots els gustos, edats, colors i cerques. Sempre des d’una aposta lúdica, participativa, vivencial i conscient, des del màxim respecte pel procés d’aprenentatge de la persona.

        

…………………………………………………………….

DESPERTA

Despertar és un verb fonamental per a nosaltres i ho fem de moltes maneres diferents. Volem despertar el foc, les ganes de viure, la il·lusió, les inquietuds, la capacitat d’emprendre el que et proposis… Ho fem convidant-te sempre a participar, a passar a l’acció, a gaudir d’una bona estona, a viure una experiència significativa que t’obri noves perspectives, nous horitzons.

   

           

…………………………………………………………….

INICIATIVES

Ens agrada compartir aprenentatges, complicitats, reptes i celebracions recorrent aventures de tot tipus. Aquí en teniu alguns exemples:

              

 

……………………………………………………………

 Trobaràs més informació al nostre canal de Youtube!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s