castellano

Basket beat: la pulsación del equipo

CAT

Basket beat: la pulsación del equipo

.

Proponemos una actividad corporal y divertida en la cual, con pelotas de básquet, hacemos música en grupo mientras desarrollamos diferentes competencias: la toma de decisiones, la escucha y la comunicación asertiva.

.

Proponemos una actividad corporal y divertida en la cual, con pelotas de baloncesto, hacemos música en grupo mientras desarrollamos diferentes competencias: la toma de decisiones, la escucha y la comunicación asertiva.

Los talleres de basket beat están dirigidos a equipos de la empresa pública o privada que quieran diagnosticar y/o modificar roles en el grupo, así como mejorar la eficiencia tanto individual como grupal.

Con los compañeros y compañeras de Basket Beat trabajaremos:

  • Cohesión.
  • Desarrollo competencial.
  • Comunicación: escucha, observación y asertividad.
  • Eficiencia individual y grupal.
  • Roles y cambios de rol.

.

>> Volver a la página Actividades outdoor y de teambuilding

 

Deixa el teu comentari a continuació. T'informem que la informació que ens facilites serà tractada per El despertador, S. L., responsable del web, amb la finalitat de gestionar i publicar els comentaris del blog. La legitimació s’obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no se cediran a tercers. Podràs exercir els teus drets a info@el-despertador.com

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.