Activitat

Cercles de percussió: som un cercle, som un tot

CAST

Cercles de percussió: som un cercle, som un tot

Amb els Cercles de percussió proposem una activitat recreativa que ens connecta amb el ritme: el propi i el de l’equip.

.

El llenguatge no verbal ens convida a explorar en la mirada, el ritme de l’altre, el propi batec, la percussió dels companys i companyes, la música del grup, de manera que trascendim la paraula com a eina de comunicació per sincronitzar-nos i ampliar el territori i l’experiència comunicativa.

La persona facilitadora de l’activitat proposa jocs i exercicis establint uns codis que el grup segueix, implementa, i fa créixer. Cada membre de l’equip es responsabilitza de la seva actuació de manera que fa créixer l’experiència col·lectiva de pertinença.

En aquesta dinàmica de grup en equip reforcem el treball del lideratge a través de la música. Aprofundim en l’autoestima, l’escolta, la creativitat, la suma de forces, la coordinació, entre d’altres. En resum:

  • Comunicació: coordinació, escolta i tempos d’aprenentatge.
  • Lideratges i colideratges.
  • Canvis de rol.
* No són necessaris coneixements musicals per gaudir plenament de l’activitat.

.

>> Tornar a la pàgina Activitats outdoor i de teambuilding

 

Deixa el teu comentari a continuació. T'informem que la informació que ens facilites serà tractada per El despertador, S. L., responsable del web, amb la finalitat de gestionar i publicar els comentaris del blog. La legitimació s’obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no se cediran a tercers. Podràs exercir els teus drets a info@el-despertador.com

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.