Activitat

Cercles de percussió: som un cercle, som un tot

CAST

Cercles de percussió: som un cercle, som un tot

Amb els Cercles de percussió proposem una activitat recreativa que ens connecta amb el ritme: el propi i el de l’equip.

.

El llenguatge no verbal ens convida a explorar en la mirada, el ritme de l’altre, el propi batec, la percussió dels companys i companyes, la música del grup, de manera que trascendim la paraula com a eina de comunicació per sincronitzar-nos i ampliar el territori i l’experiència comunicativa.

La persona facilitadora de l’activitat proposa jocs i exercicis establint uns codis que el grup segueix, implementa, i fa créixer. Cada membre de l’equip es responsabilitza de la seva actuació de manera que fa créixer l’experiència col·lectiva de pertinença.

En aquesta dinàmica de grup en equip reforcem el treball del lideratge a través de la música. Aprofundim en l’autoestima, l’escolta, la creativitat, la suma de forces, la coordinació, entre d’altres. En resum:

 • Comunicació: coordinació, escolta i tempos d’aprenentatge.
 • Lideratges i colideratges.
 • Canvis de rol.
* No són necessaris coneixements musicals per gaudir plenament de l’activitat.

.

>> Tornar a la pàgina Activitats outdoor i de teambuilding

 

2 replies »

 1. M’agradaria molt participar en algún cerle de percussió que feu…jo tinc un djembé, soc iniciat. No sé on es publicitan les convocatòries…
  Os deixo el correo per si en feu alguna,

  gràcies
  Xavi

  • Molt bon dia Xavi.
   No programem cercles de percussió. Ho fem com a activitat de teambuilding per encàrrec que ens faci alguna organització.
   Si t’interessés anar a algun cercle de percussió et recomanem que contactis directament amb les persones/projectes que es dediquen a fer-ne. Si et cal algun contacte t’ho podem facilitar. Escriu-nos a info@el-despertador.com
   Moltes gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *