El despertador

La bossa ‘hipster’ d’El despertador

CAST

Què hi duus en una bossa de tela d’aquestes ‘hipsters’?

Us confessem que ens encanten aquest tipus de bosses: algunes ens agraden perquè són pràctiques com a bossa de mà, per dur-hi carpetes i folders, per fer una compra ràpida al supermercat, o per dur tovallola i crema solar a la platja!

Però sobretot ens agraden aquelles bosses plenes de creativitat que ens fan somriure a través d’un dibuix, d’una imatge, que ens inspiren, i que ens fan sentir que ens defineixen una mica.

.

I si en dissenyéssim una nosaltres?, com seria una bossa d’El despertador? ens vam preguntar un dia… I vam decidir esbrinar-ho a través d’un procés creatiu compartit amb tot l’equip.

Primer ens vam inspirar amb bosses que ens agradaven i vàrem buscar el motiu pel qual ens hi sentíem més identificats i identificades. Després vam fer una pluja d’idees tenint en compte els estils i els elements que ens havien agradat de les bosses inicials, i el resultat el vàrem compartir amb la il·lustradora Marta Castro que, amb el seu talent i sensibilitat, va copsar la nostra demanda i la va transformar en una il·lustració plena de simbolismes i poesia. La seva proposta ocupa la cara A de la bossa. A la cara B hi hem afegit una definició particular del que entenem per un/a ‘despertador -a’.

I ara que la bossa és una realitat, l’hem omplert de molta il·lusió, i ens hem proposat fer volar 150 papallones arreu, perquè seguim despertant somriures, mirades curioses i inspiració, a la vegada que fem difusió de l’art de la Marta Castro i connectem amb una part essencial que defineix El despertador. L’esperit d’El despertador fet bossa.

I a tu, què t’inspira aquesta bossa?

Característiques de la bossa:

Bossa de tela de cotó
Color: natural
One size
Autora de la il·lustració: Marta Castro
Preu: 10 euros
.

En vols una?

 Reserva la teva bossa a info@el-despertador.com

ARTICLES RELACIONATS:

21 días para cambiar tu vida, el llibre d’El despertador

.


 

butlleti_el despertador2Si vols estar al dia de l’actualitat d’El despertador
subscriu-te al butlletí i rebràs les novetats de cada mes al teu correu electrònic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *