El despertador

La bossa ‘hipster’ d’El despertador

CAST

Què hi duus en una bossa de tela d’aquestes ‘hipsters’?

Us confessem que ens encanten aquest tipus de bosses: algunes ens agraden perquè són pràctiques com a bossa de mà, per dur-hi carpetes i folders, per fer una compra ràpida al supermercat, o per dur tovallola i crema solar a la platja!

Però sobretot ens agraden aquelles bosses plenes de creativitat que ens fan somriure a través d’un dibuix, d’una imatge, que ens inspiren, i que ens fan sentir que ens defineixen una mica.

.

I si en dissenyéssim una nosaltres?, com seria una bossa d’El despertador? ens vam preguntar un dia… I vam decidir esbrinar-ho a través d’un procés creatiu compartit amb tot l’equip.

Primer ens vam inspirar amb bosses que ens agradaven i vàrem buscar el motiu pel qual ens hi sentíem més identificats i identificades. Després vam fer una pluja d’idees tenint en compte els estils i els elements que ens havien agradat de les bosses inicials, i el resultat el vàrem compartir amb la il·lustradora Marta Castro que, amb el seu talent i sensibilitat, va copsar la nostra demanda i la va transformar en una il·lustració plena de simbolismes i poesia. La seva proposta ocupa la cara A de la bossa. A la cara B hi hem afegit una definició particular del que entenem per un/a ‘despertador -a’.

I ara que la bossa és una realitat, l’hem omplert de molta il·lusió, i ens hem proposat fer volar 150 papallones arreu, perquè seguim despertant somriures, mirades curioses i inspiració, a la vegada que fem difusió de l’art de la Marta Castro i connectem amb una part essencial que defineix El despertador. L’esperit d’El despertador fet bossa.

I a tu, què t’inspira aquesta bossa?

Característiques de la bossa:

Bossa de tela de cotó
Color: natural
One size
Autora de la il·lustració: Marta Castro
Preu: 10 euros
.

En vols una?

 Reserva la teva bossa a info@el-despertador.com

ARTICLES RELACIONATS:

21 días para cambiar tu vida, el llibre d’El despertador

.


 

butlleti_el despertador2Si vols estar al dia de l’actualitat d’El despertador
subscriu-te al butlletí i rebràs les novetats de cada mes al teu correu electrònic.

Deixa el teu comentari a continuació. T'informem que la informació que ens facilites serà tractada per El despertador, S. L., responsable del web, amb la finalitat de gestionar i publicar els comentaris del blog. La legitimació s’obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no se cediran a tercers. Podràs exercir els teus drets a info@el-despertador.com

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.