El despertador

Fem memòria: El despertador 2018

Clica sobre la imatge de la portada per accedir al document de la memòria 2018

CAST

Ens fa molta il·lusió publicar aquesta entrada al web i poder ‘fer memòria’: recollir la història fantàstica que hem viscut al llarg de 2018, i poder-la explicar en aquest document.

Una oportunitat de fer balanç, de conversar amb els números i extreure’n algunes conclusions però, sobretot, compartir molta gratitud.

.

Agraïment a les 6.287 persones participants. Cada una d’aquestes persones ha decidit posar en hora el despertador, el seu despertador intern, i posar-se en acció per avançar en la seva orientació laboral, fer passos en el propi creixement personal, comprometre’s en afavorir que les organitzacions i els espais de treball siguin llocs on pugui créixer el talent i millorin el clima i les relacions laborals, sumar esforços i aprenentatges perquè l’educació ofereixi l’oportunitat de crear una veritable comunitat d’aprenentatge.

Agraïment a les empreses, organitzacions, entitats i administracions que ens han fet confiança i han apostat per millorar aspectes de l’entorn relacional i de treball, així com les competències i l’elaboració de plans d’acció i de millora.

Agraïment a les persones que fan comunitat amb nosaltres a través del web i de les xarxes socials. I a l’equip i col·laboradors i col·laboradores que ens ha acompanyat i ens ha ajudat a donar corda a aquest projecte amb “vocació de despertar en el món la inquietud de viure millor, de despertar l’espurna de la motivació, de les ganes d’aprendre, i la confiança amb el potencial latent de les persones i els diferents equips i col·lectius per tal d’aconseguir els seus reptes.”

Però el que ens omple i medim realment, més enllà de les xifres, són les transformacions, les millores i complicitats generades en forma de benestar o vitalitat. Aquest és l’indicador intangible que perseguim que més ens importa i que difícilment es pot explicar, quant als beneficis i aprenentatges que produeix. El que dóna sentit a tot l’esforç i implicació que hi posem.

Gràcies per seguir despertant plegats i plegades!

.

L’any 2018 a cop d’infografia:


Vols saber més sobre nosaltres?

Et convidem a descobrir el nostre ‘llibre d’estil’:
10 claus per posar en marxa El despertador

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *