Activitat

Un viatge pels 5 continents de l’aprenentatge (NOU)

Il·lustració de Neus Benages

CAST

Què necessito aprendre per aprendre?

Assolir l’excel·lència és un viatge complex. I, segurament, la complexitat més gran rau precisament en què les diferents fites que marquen l’accés a cadascun dels continents del nostre desenvolupament humà s’aconsegueixen des del permís més que no pas des del forçar. Des del permís i l’acceptació obrim les portes a l’aprenentatge i al nostre lideratge.

.

Hem abonat uns patrons rutinaris i quotidians, políticament i socialment correctes que ens aboquen a visualitzar i recórrer el camí des de l’exigència. Això limita, no només el nostre aprenentatge per créixer competencialment com a persones i professionals, sinó també el nostre camp de possibilitats i la nostra felicitat.

.

Proposta

Volem convidar-te, de manera amena i participativa, a fer un viatge per les 5 dimensions que predisposen a l’aprenentatge: Ser, Sentir, Dir, Fer i Aprendre.

Prendre consciència i fer un diagnòstic acurat de com estàs i moure’t per aquests àmbits et permetrà crear el millor escenari per desenvolupar-te en aquesta competència, tant en l’àmbit personal com el professional: en la recerca, l’orientació, el desenvolupament i el canvi.

Què aconseguiràs amb aquesta activitat?

– Endinsar-te en les diferents dimensions que predisposen a l’aprenentatge.
– Entrenar el propi diàleg intern per millorar el teu accionar.
– Conèixer i desenvolupar algunes habilitats clau per a l’aprenentatge.

La competència que treballem principalment és la de l’aprenentatge i utilització de coneixements, i en un segon terme: el lideratge, l’autoconfiança, la comunicació (assertivitat), l’autocontrol, el pensament analític, la flexibilitat i gestió del canvi i l’orientació a l’assoliment.

A qui va adreçat:

Persones en procés de recerca de feina o desenvolupament professional, que vulguin millorar l’aprenentatge i l’utilització de coneixements a nivell d’habilitats i actituds.

Perfil de la formadora

Anna Soriano

Llicenciada en Psicologia, Diplomada en Educació Social, Màster en Ecologia Emocional. Practicioner en PNL. Postgrau en coaching Integratiu. MSBR Mindfulness.
Directora d’El despertador.
Estic especialitzada en l’acompanyament en processos d’autoconeixement i de canvi per tal d’acostar-nos a la millor versió de nosaltres mateixos/es i, des d’aquí, millorar les nostres relacions i la cura pel nostre món.
Més informació, aquí.


DADES BÀSIQUES

DURADA: 2 sessions de 3 hores cada una, en dies consecutius.

CALENDARI

Pendent de reprogramació.

LLOC

Barcelona Activa – Porta22, Carrer Llacuna, 156 – 162 · BARCELONA

INSCRIPCIONS

Inscripció gratuïta. Fes clic al formulari d’inscripció.

*Més informació a info@el-despertador.comSi vols estar al dia de l’actualitat d’El despertador subscriu-te al butlletí
i rebràs les novetats de cada mes al teu correu electrònic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *