Activitat

Curs: La força de la gravitació emocional

Aprèn a gestionar les emocions de forma adaptativa i ecològica

CAST

CAMPUS D’ESTIU – JULIOL 2022

El repte de la gestió emocional és ineludible. Conèixer com pensem i què sentim, i aprendre com actuar davant de cada situació emocional ens ajuda a prendre millors decisions, créixer com a persones, augmentar el nostre benestar i millorar la nostra pràctica professional.

Durant aquesta formació ens convertirem en Exploradors/es Emocionals del nostre Univers Personal. El teu interior conté tot un cosmos, amb les seves galàxies, planetes, satèl·lits, estrelles, meteorits, matèria interestel·lar i fins i tot forats negres; un univers individual sovint desconegut, inexplorat i, fins i tot, ignorat.

Vivim la nostra vida amb les altres persones, entre les altres persones, contra les altres persones, per i per a les altres persones. Per tant, si volem comprendre’ns les unes a les altres, caldrà, en primer lloc, donar nom a l’experiència emocional pròpia i, tot seguit, crear ponts amb les altres persones, consensuant els nostres significats i compartint el diccionari emocional personal.

Per aquest motiu, és important conèixer quines són les emocions que sovint sentim per aprendre a gestionar-les de manera adaptativa i ecològica.

Us animem a explorar alguns planetes que corresponen a les emocions bàsiques POR, IRA, TRISTESA, ALEGRIA i que són el fonament del nostre món afectiu.


T’atreveixes a sumar-te a aquest viatge?


Objectius:

  • Proporcionar suport, estratègies i recursos formatius d’alt nivell en el desenvolupament de la gestió emocional.
  • Treballar la confiança i el retrobament amb una/o mateixa/o per poder donar respostes millors davant les situacions d’incertesa.
  • Aprendre a gestionar les nostres emocions de manera adaptativa.
  • L’objectiu final és obtenir un maletí de recursos emocionalment ecològics que permetin créixer de manera personal i alhora siguin recursos aplicables al context personal i/o professional.

Informació:

Durada total:
4 sessions de 5 hores
Total 20 hores

Formadores: Paula Gelpi i Isabel Cordón.

Calendari:
Dies 5, 6, 7 i 8 de juliol de 09.00 h a 14.00 h.

Lloc: Aules Fundació ÀMBIT:  Recinte de Fabra i Coats, c/ Sant Adrià, 20 (Districte de Sant Andreu), 08030 Barcelona.

Dirigit a:

  • A totes aquelles persones que vulguin adquirir eines i estratègies per a l’acompanyament de les persones a la seva pràctica professional (docents, equips directius, coachs, psicòlegs, formadors/es, facilitadors/es…).
  • A tota aquella persona interessada a conèixer i aprofundir en el seu univers emocional personal per fer un treball de creixement adreçat a la presa de consciència dels propis punts forts i punts de millora i facilitar estratègies concretes per efectuar una gestió emocional equilibrada i més ecològica.

Preu: 200 €


Apunta-t’hi!

Vés a la Botiga Virtual


I si t’apuntes al Màster en Ecologia Emocional, et descomptem 200€ de la matrícula!

Consulta tota la informació a info@el-despertador.com.


 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *