Activitat

InCORPOrarte a la Natura: obrint el cor a través de la dimensió corporal

CAST

Aquesta tardor, volem seguir connectantAMBtu!


Et proposem InCORPOrarte a la Natura, una experiència de dos dies per retrobar-te amb tu, amb les altres persones i amb la natura en plena Garrotxa. Ho farem a través de la descoberta i posada en marxa del cos perceptiu i sensible, un cos que expressa, un cos que comunica i es relaciona, un cos que crea. Un Cos fet Cor.

Reserva’t el cap de setmana del 22 i 23 d’octubre i viu aquesta experiència sensorial i transformadora per despertar la consciència i connectar plenament amb aquest entorn incomparable a la tardor i amb tu.


Sobre el programa InCORPOrarte

El cos és l’etern ignorat en la nostra comprensió i, tanmateix, és allà on tenim més marge per explorar i aprofundir en les nostres possibilitats. És una clau per obrir el nostre potencial infinit.

InCORPOrarte és una proposta metodològica que té com a eix vertebrador el cos i el moviment com a camí d’autoconeixement, evolució i consciència. Es tracta d’una proposta creada i dirigida per l’experta en Educació Emocional i Interioritat Paula Gelpi,  un programa holístic que es fonamenta en 4 pilars que tenen com a objectiu el desenvolupament i el benestar personal i col·lectiu:

 • Cos
 • Emoció
 • Neurociència
 • Salut del ser

 

Viu InCORPOrarte a la Natura

El cap de setmana del 22 i 23 d’octubre et proposem InCORPOrarte a la Natura per assaborir un tast vivencial d’aquest programa en ple cor de La Garrotxa.

InCORPOrarte és l’art de la connexió sensible. Et convidem a experimentar-ho retrobant-te amb tu,  amb les altres persones i amb la natura.

QUÈ I Com ho farem?

Explorarem la nostra potencialitat des del cos i el moviment per obrir el cor a través d’aquestes dimensions corporals.

 • Farem dinàmiques individuals i grupals de consciència corporal a través de:
  El moviment, la relaxació, la postura, el contacte, la respiració i la visualització.
 • Farem servir la dansa creativa i el moviment espontani, l’expressió corporal, exercicis de tècniques somàtiques i sistemes d’exercicis orientals com ki gong i el ioga, danses circulars i de la pau.
 • Combinarem espais de mindfulness i musicoteràpia amb d’altres d’improvisació musical, passejos creatius i jocs a la natura (Land -Art).
 • Gaudirem d’una activitat nocturna de música en viu i dansa.

El cos… Un sistema obert a la vida, a la connexió, a la possibilitat.

Tenim el nostre sistema obert a la vida? 

Per cuidar-nos.

Per gaudir.

Per connectar.

Per aprendre des de l’experiència i la intuïció .

Un cos… Fet cor.

 
LA PROPOSTA INCLOU:

Reserva ja!

220
 • Oferta especial: Si us apunteu 2 o més persones, el preu de la inscripció és de 195€*
 • Per sol·licitar més informació, escriu-nos a info@el-despertador.com
 • Places limitades i adjudicades per ordre d'inscripció.
 • Un cop reservada la plaça, et detallarem com funcionarà la logística del cap de setmana.
Preu
CONEIX L’ESPAI I L’ENTORN

La Comademont és una masia del segle XIII restaurada per poder gaudir de tots els seus espais i llocs.

Està situada al terme municipal de Batet de la Serra, dins mateix del parc natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, comarca famosa pels seus més de 30 cons volcànics i pedreres basàltiques, a uns 720 metres d’altura sobre el nivell del mar.

Disposa de:

 • Una gran sala per a tallers, amb terra de fusta.
 • Habitacions àmplies amb lliteres i dues de dobles amb bany complet.
 • Dos salons amb sala d’estar, biblioteca i sala de jocs.
 • Amplis camps oberts als Pirineus.
 • Piscina situada en un dels prats que envolten la casa.
 • Era convertida en pati.
La Fageda d'en Jordà
SOBRE L’EQUIP DE FORMADORS:

Comptaràs amb un equip de 2 formadors al teu servei: Paula Gelpi i Jordi Muñoz d’El despertador i l’Institut Ecologia Emocional Espanya.

PAULA GELPI

Facilitadora especialitzada en Educació Emocional i Interioritat. Formada en l’àmbit de la Motricitat Humana així com en Arts Escèniques (Expressió Corporal, Dansa i Música). Estudia i aplica metodologies actives, lúdiques i creatives amb orientació neurocientífica. Compromesa amb l’educació, la innovació i el desenvolupament de persones i col·lectius. Creadora i directora del programa InCORPOrarte: Aprendre, Educar i Créixer amb el cos i el moviment.

JORDI MUÑOZ

Llicenciat en Humanitats. Coach transformacional, recreador personal, musicoterapeuta i formador de formadors/es. Director i fundador d’El despertador i director de l’Institut d’Ecologia Emocional al territori espanyol. Viu amb la convicció que cadascú de nosaltres pot transformar-se en allò que vulgui ser i inspirar el seu entorn a viure millor. El seu interès se centra en la qualitat de vida de les persones, en potenciar i despertar la creativitat i la capacitat artística, aprendre, compartir i conversar. Més detalls sobre la seva trajectòria, aquí.

T’esperem dissabte 22 d’octubre a les 10 h per viure una experiència única i gaudir d’un espai d’autocura i benestar a la natura!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *