amb els joves

La vida és #PuraEmoció

CAST

Us presentem la sèrie La vida és #PuraEmoció, un audiovisual realitzat per El despertador que forma part de la campanya que el Consell Comarcal del Maresme ha posat en marxa per prevenir situacions de malestar emocional entre els i les adolescents. 

Amb aquesta finalitat, el Consell Comarcal del Maresme ha creat el portal web #PuraEmoció, un espai que posa a l’abast dels i les joves un conjunt d’eines i recursos per a la identificació de les seves emocions, per posar nom a com estan i com es senten, i per normalitzar el fet de parlar dels seus sentiments. 

Per tal d’abastir el portal amb material audiovisual pedagògic, l’ens públic ens ha encarregat el disseny  i la realització d’una minisèire perquè les i els joves s’endinsin en un viatge per les emocions que els redescobreixi el seu capital emocional.

El resultat és La vida és #PuraEmoció, un audiovisual de cinc capítols que simulen i recreen situacions reals protagonitzades per adolescents durant el seu temps de lleure. Així, seguim el dia a dia d’un grup de teatre jove a l’entorn de les classes que dirigeix la seva professora, l’actriu Anna Massó, i d’altres activitats extraescolars.

Cada càpsula se centra en un hàbitat emocional concret, de manera que es posa èmfasi en la seva identificació, acceptació i transformació a través de la incorporació d’alguna dinàmica o activitat d’aprenentatge que ajuda als nois i noies a transitar la situació emocional en què es troben, i els serveix de recurs. 

Vols veure tots els capítols?

Capítol 1: Emoció Pura: Capítol 2: Joana, estic depre Capítol 3: Pau, tinc por Capítol 4: Alba, estic enfadada Capítol 5: Daniel, em fa fàstic

Crèdits:

Direcció: Elisabet Alguacil

Idea i Guió: Elisabet Alguacil i Jordi Muñoz

Producció: Elisabet Alguacil, Jordi Muñoz i Anna Massó

Càmeres: Ursula Comendador i Elisabet Alguacil

Edició: Raquel Barrera i Elisabet Alguacil

Coordinació: Maricel Ruiz i Elisabet Alguacil

Assessorament de continguts: Isabel Cordón

Interpretació: Anna Maria Massó, Xenia Breton, Chloe Bretones, Daniel Calzado, Júlia Chiappo, Víctor Codina, Paula Font, Alba Jarret, Júlia Leplatre, Santiago Monfort, Cloe Muñoz, Naia Morera, Roger Ruiz, Axel Trimboli i Jordi Muñoz

Volem donar les gràcies als i a les joves intèrprets, a l’Anna Maria Massó, la seva professora a la pantalla i a la vida real, i a l’escola d’art dramàtic Lazzigags per col·laborar-hi i per deixar-nos celebrar com es mereix el resultat de tot un procés intens i molt enriquidor. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *