Activitat

InCORPOrarte a la Natura: obrint el cor a través de la dimensió corporal

Aquesta primavera, volem seguir connectantAMBtu!


Et proposem InCORPOrarte a la Natura, una experiència per retrobar-te amb tu, amb les altres persones i amb la natura en plena comarca de La Selva. Ho farem a través de la descoberta i posada en marxa del cos perceptiu i sensible, un cos que expressa, un cos que comunica i es relaciona, un cos que crea. Un Cos fet Cor.

Reserva’t el dissabte 4 de maig, de 10 a 19,30h, i viu aquesta experiència sensorial i transformadora per despertar la consciència i connectar plenament amb aquest entorn incomparable a la primavera i amb tu.

 

Sobre el programa InCORPOrarte

El cos és l’etern ignorat en la nostra comprensió i, tanmateix, és allà on tenim més marge per explorar i aprofundir en les nostres possibilitats. És una clau per obrir el nostre potencial infinit.

InCORPOrarte és una proposta metodològica que té com a eix vertebrador el cos i el moviment com a camí d’autoconeixement, evolució i consciència. Es tracta d’una proposta creada i dirigida per l’experta en Educació Emocional i Interioritat Paula Gelpi,  un programa holístic que es fonamenta en 4 pilars que tenen com a objectiu el desenvolupament i el benestar personal i col·lectiu:

 • Cos
 • Emoció
 • Neurociència
 • Salut del ser

 

Viu InCORPOrarte a la Natura

El dissabte  4 de maig et proposem InCORPOrarte a la Natura per assaborir un tast vivencial d’aquest programa en ple cor de La Selva.

InCORPOrarte és l’art de la connexió sensible. Et convidem a experimentar-ho retrobant-te amb tu,  amb les altres persones i amb la natura.

QUÈ I Com ho farem?

Explorarem la nostra potencialitat, amb l’acompanyament de música en viu improvisada, des del cos i el moviment per obrir el cor a través d’aquestes dimensions corporals.

 • Farem dinàmiques individuals i grupals de consciència corporal a través de:
  El moviment, la relaxació, la postura, el contacte, la respiració i la visualització.
 • Farem servir la dansa creativa i el moviment espontani, l’expressió corporal, exercicis de tècniques somàtiques i sistemes d’exercicis orientals com ki gong i el ioga, danses circulars i de la pau.
 • Combinarem espais de mindfulness i musicoteràpia amb d’altres d’improvisació musical, passejos creatius i jocs a la natura (Land -Art).

El cos… Un sistema obert a la vida, a la connexió, a la possibilitat.

Tenim el nostre sistema obert a la vida? 

Per cuidar-nos.

Per gaudir.

Per connectar.

Per aprendre des de l’experiència i la intuïció .

Un cos… Fet cor.

 
LA PROPOSTA INCLOU:
 • 8 hores de formació en plena natura (de 10 a 19,30 hores).
 • Accés a les instal·lacions de la Masia Can Tarrés.
 • Dinar vegetarià.
 • 2 formadors/es acompanyant-te.
 • Música en viu.
 • Els materials de les activitats.

Reserva ja!

140
 • Oferta especial: Si us apunteu 2 o més persones, el preu de la inscripció és de 120€*
 • Per sol·licitar més informació, escriu-nos a info@el-despertador.com
 • Places limitades i adjudicades per ordre d'inscripció.
 • Un cop reservada la plaça, et detallarem com funcionarà la logística del cap de setmana.
Preu
CONEIX L’ESPAI I L’ENTORN

La Masia de Can Tarrés és un edifici del 1743 situada al cor dels Estanys de Sils (una zona humida que acull gran diversitat de fauna i flora), al bell mig de la comarca de La Selva (a uns 80 km de Barcelona i a uns 20 de Girona i Lloret de Mar). Actualment, l’espai acull el projecte de ioga del so Be Sound Naad Yoga. 

L’entorn es troba al fons de la depressió de la Selva, que és delimitada al nord-est per la serra de les Gavarres, al sud-est per la serralada Litoral i a l’oest per les Guilleries. A 5 minuts de la casa, pel camí que creua la via del tren, s’arriba al mirador de l’Observatori Vell, des d’on es pot guadir d’una àmplia vista de l’aiguamoll.

L’espai disposa de:

 • Sala per a formacions i pràctica de ioga.
 • Amplis camps oberts.
 • Era convertida en pati.
Entorn natural de Sils
COM ARRIBAR:
 • Accessible en cotxe i transport public (R11- Renfe).
 • La casa es troba a 15 minuts caminant des de l’estació de Sils. Les persones que arribin en tren, les podem recollir sense compromís i traslladar-les en vehicle fins a l’espai.
SOBRE L’EQUIP DE FORMADORS:

Comptaràs amb un equip de 2 formadors al teu servei: Paula Gelpi i Jordi Muñoz d’El despertador i l’Institut Ecologia Emocional Espanya.

PAULA GELPI

Facilitadora especialitzada en Educació Emocional i Interioritat. Formada en l’àmbit de la Motricitat Humana així com en Arts Escèniques (Expressió Corporal, Dansa i Música). Estudia i aplica metodologies actives, lúdiques i creatives amb orientació neurocientífica. Compromesa amb l’educació, la innovació i el desenvolupament de persones i col·lectius. Creadora i directora del programa InCORPOrarte: Aprendre, Educar i Créixer amb el cos i el moviment.

JORDI MUÑOZ

Musicoterapeuta, coach transformacional, recreador personal  i formador de formadors/es. Director i fundador d’El despertador. Viu amb la convicció que cadascú de nosaltres pot transformar-se en allò que vulgui ser i inspirar el seu entorn a viure millor.  Músic apassionat de la música. El seu interès se centra en la qualitat de vida de les persones, en potenciar i despertar la creativitat i la capacitat artística, aprendre, compartir i conversar. Més detalls sobre la seva trajectòria, aquí.

T’esperem el dissabte 4 de maig per viure una experiència única i gaudir d’un espai d’autocura i benestar a la natura!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *