amb mi

Coaching i creativitat (per Mauro Cavaller i Jordi Muñoz)

♫  Clica aquí escolta la BSO d’aquest article

coaching-i-creativitat_article

Ser creatiu no és altra cosa que sortir de l’àmbit del conegut per endinsar-se (amb alegria i il·lusió) en el terreny del desconegut. Tot moment, tota ocasió és vàlida, doncs, per experimentar la riquesa de la proposta creativa.

Perquè som molt més que allò que creiem, sentim i fem, perquè la vida demana ser viscuda amb intensitat i passió és vital avançar com a aprenents. Quan et decideixes per una nova possibilitat, et regales l’oportunitat de recrear-te.

I sense més preàmbuls, ens agradaria preguntar-te pels teus espais creatius, on et reconeixes sent creatiu?

Si ens aturem aquí podrem prendre consciència del fet que la màgia està justament en el llindar, en el trànsit d’allò que encara-no cap allò que ja-sí. És el que té aventurar-se en el territori no cartografiat: descobreixes que els límits estan per rebassar-los en un camí sense fi.

El sentit d’apostar pel joc de les sorpreses es troba en el seu caràcter de joc. Ens arrisquem simplement per fer-ho, per sentir-nos vius davant dels nous reptes, divertits d’invertir tot el nostre capital en trobar rutes on no serveixin les monedes que duem a sobre.

Després de veure la potència de la teva actitud, en quin àmbit t’agradaria ser més creatiu?

Les receptes donen el que poden donar (resultats segurs), i poca cosa més. Però el real, certament, no té res a veure amb l’estabilitat. I si ens permetem equivocar-nos, ser imperfectes, podrem obrir la nostra perspectiva dins d’un horitzó més ampli.

Depèn de tu, d’estar a la vora del que vols, del que t’interessa i t’agradaria compartir. Fer la motxilla és un acte d’afirmació: que val la pena dir que sí (i tant!), que escrivim la nostra pròpia història, que aprofitem cada dia per reconsiderar el que som i podem ser. Gràcies per seguir surfejant sobre la teva onada!

.

Et convidem a viatjar a través de la música que desperta la creativitat en aquest podcast del programa ‘En clau de Mi’ de Ràdio El despertador, desitjant que et resulti inspirador…

musica-per-crear_radio-el-despertador_creativitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *