a casa

Constel·lacions familiars i sistèmiques

CAST

Les constel·lacions famconstel·lacionsiliars i sistèmiques posen el focus en el lloc que ocupem en el nostre sistema familiar o relacional.

Aquesta eina ens permet poder comprendre i comprendre’ns des d’una mirada més global i interna.  Posa en evidència la profunda connexió i els vincles de cada persona amb el seu sistema familiar. Com impacta en la nostra història de forma inconscient situacions sense resoldre d’altres generacions.

A través de noves imatges podem descobrir-nos des d’un nou lloc i visualitzar-nos en els nostres sistemes d’una nova forma. Poder prendre consciència dels conflictes inherents ens ajuda a reordenar-nos, sanar i generar alternatives que ens permetin trobar més pau i benestar en el nostre relacionar-nos.

Es poden també treballar altres aspectes o situacions que afecten a relacions professionals o organitzacionals, ja que cada procés i organització forma part d’un sistema, de la naturalesa que sigui.

“El que vivim i el que ens passa també ve donat pel nostre origen. Quan una persona tracta d’enfocar els seus problemes no veiem la persona, veiem moltes persones. Hi ha l’eco dels nostres pares, germans, avis, parelles, fills… Vivim en un univers relacional. Les constel·lacions familiars treballen això i els nostres vincles” Joan Garriga

Més informació a info@el-despertador.com.

Deixa el teu comentari a continuació. T'informem que la informació que ens facilites serà tractada per El despertador, S. L., responsable del web, amb la finalitat de gestionar i publicar els comentaris del blog. La legitimació s’obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no se cediran a tercers. Podràs exercir els teus drets a info@el-despertador.com

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.