amb mi

Cant i Eutonia: coneix-te a través de la veu

CAST

El cant és uncant-i-eutonia-amb-Sandra-Rehder viatge interior dins de l’instrument sonor, obre les portes de la nostra memòria, a la nostra pròpia història. Amb la nostra veu viatja el nostre segell emocional, els nostres sentiments, la nostra sensibilitat. La veu, a més de ser reflex de la personalitat i estat emocional, és com una empremta dactilar.

Descomprimir el cos de tensions i alliberar-lo de bloquejos o rigidesa, no només incideix en la nostra veu, la repercussió és molt més profunda i afecta la nostra forma de relacionar-nos amb nosaltres i amb el món.

Juntament amb la Sandra Rehder continuem proposant aquest viatge cantat d’autoconeixement, aprofundint a través de l’eutonia (la consciència corporal) i el coaching. Un treball que serà el punt de partida perquè la veu sigui vital i expressiva, rica en matisos i possibilitats, que sigui la teva aliada per gaudir cantant a la vida i aconseguir tot allò que vulguis.

Dirigit a cantants, docents, o per a tota aquella persona que vulgui cantar o vulgui aprendre a través de la veu. Combinarem la veu (cantada i parlada), les tècniques de cant (respiració, vocalització i projecció,  repertori, entre d’altres), l’eutonia i altres tècniques, amb el coaching per acompanyar-te a prendre consciència, superar límits  i pors, treballar la confiança.

Per anar fent boca et deixem amb el seu escrit Cantar es un viaje a nuestra memoria.

Més informació a info@el-despertador.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *