amb mi

Cant i Eutonia: coneix-te a través de la veu

CAST

El cant és uncant-i-eutonia-amb-Sandra-Rehder viatge interior dins de l’instrument sonor, obre les portes de la nostra memòria, a la nostra pròpia història. Amb la nostra veu viatja el nostre segell emocional, els nostres sentiments, la nostra sensibilitat. La veu, a més de ser reflex de la personalitat i estat emocional, és com una empremta dactilar.

Descomprimir el cos de tensions i alliberar-lo de bloquejos o rigidesa, no només incideix en la nostra veu, la repercussió és molt més profunda i afecta la nostra forma de relacionar-nos amb nosaltres i amb el món.

Juntament amb la Sandra Rehder continuem proposant aquest viatge cantat d’autoconeixement, aprofundint a través de l’eutonia (la consciència corporal) i el coaching. Un treball que serà el punt de partida perquè la veu sigui vital i expressiva, rica en matisos i possibilitats, que sigui la teva aliada per gaudir cantant a la vida i aconseguir tot allò que vulguis.

Dirigit a cantants, docents, o per a tota aquella persona que vulgui cantar o vulgui aprendre a través de la veu. Combinarem la veu (cantada i parlada), les tècniques de cant (respiració, vocalització i projecció,  repertori, entre d’altres), l’eutonia i altres tècniques, amb el coaching per acompanyar-te a prendre consciència, superar límits  i pors, treballar la confiança.

Per anar fent boca et deixem amb el seu escrit Cantar es un viaje a nuestra memoria.

Més informació a info@el-despertador.com.

Deixa el teu comentari a continuació. T'informem que la informació que ens facilites serà tractada per El despertador, S. L., responsable del web, amb la finalitat de gestionar i publicar els comentaris del blog. La legitimació s’obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no se cediran a tercers. Podràs exercir els teus drets a info@el-despertador.com

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.