El despertador

Sessions 0

CAST

Les sessionssessions-zero 0 són espais d’exploració per conèixer vivencialment com treballem i si la disciplina, amb la qual tens interès de fer un procés d’aprenentatge, s’adiu amb el teu moment i les teves expectatives.

Les sessions són de 45′ individuals on t’oferim, per tant, l’oportunitat d’assegurar-te en persona i de resoldre tots els dubtes que puguis tenir. Per a nosaltres és fonamental que sigui així, ja que ets tu qui lidera el teu procés. I a més ens permet veure com et podem acompanyar de la millor manera en la teva recerca.

Ja són moltes les Jornades de portes obertes que hem fet a El despertador per oferir sessions 0. I moltes les persones que ens han visitat i han experimentat de primera mà disciplines de creixement personal.

En les Jornades obrim un total de 8 places per treballar al llarg d’una tarda. Només cal que vinguis amb algun aspecte que voldries millorar. Estigues atent a les properes convocatòries!

Per a més informació escriu-nos a info@el-despertador.com.

Deixa el teu comentari a continuació. T'informem que la informació que ens facilites serà tractada per El despertador, S. L., responsable del web, amb la finalitat de gestionar i publicar els comentaris del blog. La legitimació s’obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no se cediran a tercers. Podràs exercir els teus drets a info@el-despertador.com

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.