El despertador

Sessions individuals

CAST

sessions individuals de coachingT’acompanyem en el teu procés d’aprenentatge d’una manera individual, personalitzada i confidencial, en aquell àmbit que vulguis millorar.

El coaching transformacional defineix la nostra línia d’intervenció i és el marc de referència del nostre acompanyament en la modalitat de sessions individuals de coaching.

El coaching és una disciplina que es proposa el desenvolupament de la persona a partir de l’entrenament d’hàbits més òptims per assolir tot allò que es proposi. Per fer-ho possible, la persona pren consciència no només de com està i del que vol aconseguir, sinó també del potencial amb el que compta i de les seves ganes de canviar.

Acompanyem les persones considerant-les detentores del seu procés d’aprenentatge i procurem convidar-les, des del respecte, a mirar des d’una altra posició noves formes d’acció que puguin obrir oportunitats de relació amb si mateixes i el món, tot connectant amb la seva creativitat i el seu poder personal. Malgrat s’aconsegueixen resultats força aviat, la nostra aposta transformadora procura l’assimilació i integració de les eines a diferents nivells: mental, emocional i corporal. Així, la persona compta amb recursos que pot utilitzar en diferents situacions i àmbits d’actuació.


DADES BÀSIQUES

DURADA:

Proposem un acompanyament que va de les 6 a les 10 sessions i acostuma a tenir una durada d’entre 3 – 6 mesos.

Els processos  els fem habitualment en modalitat online. Cada sessió dura uns 60 minuts i, entre una cita i una altra, hi ha un seguiment telemàtic per entrenar i consolidar els canvis.

DESTINACIONS FREQÜENTS:

  • Gestió emocional,
  • Processos de canvi (laboral, familiar, personal),
  • Emprenedoria,
  • Parella,
  • Assoliment d’objectius,
  • Autoconeixement, …

TARIFA:

75€/sessió (inclou l’acompanyament entre sessions)

Si vols provar-ho en primera persona envia’ns un correu a info@el-despertador.com per reservar-ne una.


Trobaràs més informació sobre la nostra línia de treball personal i autolideratge a ‘AMB MI’
.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *