El despertador

Sessions grupals

CAST

Aquesta és una modalisessions grupalstat a mig camí entre les sessions individuals i els tallers. Ens hem adonat que treballar en grup reduït (de 6 persones) aporta proximitat i riquesa per avançar en les recerques particulars aprofitant l’energia compartida. Fa temps que tenim funcionant diversos grups i l’experiència està resultant molt bona!

Per donar estabilitat al grup es demana un compromís de 3 mesos. Les sessions tenen una durada de 2h i es concreten cada 15 dies. Cal afegir també que aquesta és una modalitat que resulta més econòmica que les sessions individuals.

Tenim grups de: coaching per a la vida, nutricional, autoconeixement femení, emprenedors, eines de desenvolupament professional, escriptors, escriptura transformadora, ecosistemes familiars, somnis, eneagramapares, músicsactors i creatius.

Tarifa: 180€ les 6 sessions| Si constitueixes tu mateix un grup de 6 persones us surt a 150€ per persona. (Eines d’El despertador és l’únic grup amb un preu diferent: 350€, inclou dues tutories individuals).

Si tens interès en participar, o vols constituir un grup específic, envia’ns un correu amb la teva proposta, la teva preferència i la teva disponibilitat horària a info@el-despertador.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s