amb mi

“Les deesses que hi ha en mi” tornen!

CAST

1013416_10152727080069717_6695441682532438054_nDesprés de l’èxit d’acollida, Les deesses que hi ha en mi segueixen en dansa. Seguim prenent consciència a través de les deesses gregues dels nostres comportaments i debats interns per transformar aquells aspectes que no ens beneficien per viure millor.

Divendres 24 d’octubre de 18 a 21h serem a Sabadell amb un taller que servirà de porta d’entrada a la línia En veu femenina al Centre Holístic de Psicoteràpies Isvari (C. Borràs 6). El preu del taller és de 35€. Reserva plaça enviant un correu a anna@el-despertador.com.

Si hi tens interès de fer-lo però no pots venir, escriu-nos a info@el-despertador.com, i et tindrem en compte per quan formem un nou grup.

Recorda que també tenim el format de mòduls a mida (de mínim 4 persones): pots fer el teu propi grup a l’espai on vulguis (domicili/local). Si no en teniu us el podem facilitar.

Deixa el teu comentari a continuació. T'informem que la informació que ens facilites serà tractada per El despertador, S. L., responsable del web, amb la finalitat de gestionar i publicar els comentaris del blog. La legitimació s’obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no se cediran a tercers. Podràs exercir els teus drets a info@el-despertador.com

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.