Activitat

#Objectiu2015

CAST

fairy_lightsVine i descarrega’t en viu l’aplicació #Objectiu2015 amb una festa per escalfar motors i fer inoblidable aquest nou any. Amb dinàmiques despertadores, música en viu, tast de vins i moltes sorpreses més.

Volem, com sempre, acompanyar-te a somiar despert/a, i que cada dia sigui un aliat per assolir les fites que tens subratllades per aquest nou any. Per això, res millor que començar amb una bona empenta carregada d’energia: la teva i la de la gent que com tu vol farcir el 2015 d’abundància, moltes satisfaccions i nous aprenentatges.

Comptem amb aquesta aplicació màgica en forma de festa: una descàrrega d’il·lusió, alegria, joc, música i bon gust que farà que aquest nou any sigui imparable. Fins i tot tindrem una rifa on sortejarem regals molt especials!

Aquesta “app vivencial”, com veus, té moltes prestacions i molta gent que, junt a la dinamització del nostre amic Carles Andrés i de l’equip d’El despertador, ens ajudarà a passar una bona vetllada. Així que prepara’t per disfrutar de la màgia del Marc Ferrer, per degustar els vins que ens portarà en Carles Mira, per fer una acció transformadora amb la Maria Heras i per ballar les melodies llatines del grup Sapucay, que actuarà en directe.unnamed (1)

Per poder tenir aquesta aplicació és indispensable que assisteixis i la visquis en persona. La cita és el dissabte 3 de gener de 2015 a les 19h al local de Consolidar Barcelona (c. Escudellers Blancs 12, baixos 2. Darrera la Plaça Reial).  Inscriu-te aquí i imprimeix la teva entrada, totalment gratuïta, i vine a disfrutar el proper dia 3 de gener! Fes-ho ràpid, no hi ha per tothom i… ¡nos las quitan de las manos!

Mentrestant, que acabis de disfrutar d’un fantàstic 2014!

… Fins l’any que ve … 😉

 

 

 

 

1 reply »

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *