Activitat

Estiu’15: Disfruta del nou Pla CONNEXIÓ TOTAL

CAST

11084298_10153191714739717_8661622766096472441_n (1)Aquest estiu surt al mercat la connexió més potent de totes, la que ConnectAMBtu!

Es busquen esperits joves,  entre 18 i 99 anys, que vulguin viure les vacances de la seva vida!

Descobreix el nou Pla CONNEXIÓ TOTAL d’El despertador i Encamina’t

Una setmana per desconnectar, reconnectar amb tu i connectar amb gent única.

Oferim la banda ampla en creixement més humana, una connexió il·limitada de 7 dies en plena natura, una descàrrega d’activitats per gaudir d’un entorn incomparable (l’Empordà), compartint prestacions amb altres usuaris/es. Del 24 al 30 d’agost 2015.

Tot al preu de 590€ si et dónes d’alta abans del 20 de juny (690€ després). Aprofita la promoció i tindràs 1440 minuts diaris per recrear-te i disfrutar d’aplicacions fetes a mida per connectar amb la teva millor versió.

Posarem al teu abast una àmplia proposta d’activitats d’oci emocional,  d’una manera lúdica i vivencial, perquè prenguis consciència de com ets i com et relaciones, per poder viure d’una manera més plena i conscient.

Una setmana en què et proposem un itinerari d’autoconeixement  relacionat al voltant d’un verb, per tal que puguis: connectar, somiar, accionar, comunicar (treballar la teva millor proposta i fer networking), crear, celebrar i agrair.

Volem jugar i divertir-nos plegats i convidar-te a: sortir de la zona de confort,  aprendre noves maneres de comunicar-te millor i integrar més eines d’autoconeixement.

Amb el nou Pla CONNEXIÓ TOTAL desconnectaràs per connectar de nou!

Can Sans de Fallines

Can Sans de Fallines

Inclou:

  • 7 dies (6 nits) de permanència a Can Sans de Fallines (Viladesens- Alt Empordà), compartint habitacions.
  • 6 pensions completes
  • Activitats: tallers, jocs, excursions, festes, gimcana, flashmov, piscina, platja i altres sorpreses combinades amb eines de Coaching, Gestalt, Ecologia Emocional, Risoteràpia, Teatre corporal i participatiu…
  • Els materials de les activitats
  • Transport, visita i sopar a L’Escala
  • Equip de formadors al teu servei
  • I un munt de coses més que et sorprendran…

Per donar-te d’alta envia un correu a info@el-despertador.comPlaces limitades i adjudicades per ordre d’inscripció. Reserva ja la teva!

Si vols més info, vine a la Jornada de Portes Obertes: En què consisteix el Pla CONNEXIÓ TOTAL?, el proper dimarts 16 de juny a les 19h, reserva lloc a la terrasseta!

“Saps que estàs en el camí correcte, quan a cada pas sents l’alegria de viure” A. Jodorowsky

Una iniciativa de:

encaminat logo                             .Nou Logo El despertador 2014 (2)

Amb Jordi Muñoz (coach i recreador personal) i la col·laboració de membres de l’equip d’Encamina’t i El despertador.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *