Activitat

Entrenant pel teu futur

CAST

Participa en un recorregut per les principals competències per afrontar situacions, canvis i etapes de la teva vida a partir de la metàfora de l’esport.

Volem convidar-te a fer un camí vivencial d’autoconeixement, prenent consciència dels diferents recursos amb què comptes. Entrenant pel teu futur és un cicle de 6 càpsules independents i complementàries   per desenvolupar aquelles competències que et serviran per assolir els teus reptes.

  • En què sóc un/a crack? En el meu dia a dia jugo als jocs que més m’agraden, als que crec que hauria de jugar o als que m’han fet jugar? Volem convidar-te a retrobar aquells espais que et realitzen, perquè allà és on flueixes i podràs donar el millor de tu. Una càpsula per connectar amb la teva millor versió i gaudir assolint els teus propis objectius.
  • Quins rols jugo a la vida? En el joc de viure cada dia podem ocupar diverses posicions: de titular, suplent, entrenador/a,… En aquesta càpsula volem acompanyar-te a ser protagonista de la teva vida, a que tinguis la confiança d’agafar les regnes i prenguis la iniciativa. Un espai per trencar creences que et limiten i per posar-te en acció.
  • Com em comunico amb la vida? La forma de jugar que tinc marca les possibilitats de fer realitat el que em proposo. La comunicació és una competència bàsica per expressar què volem, escoltar què ens demana el nostre entorn i poder oferir el que se’ns sol·licita. En aquesta càpsula entrenarem la comunicació i l’empatia com a eines bàsiques per entendre i fer-nos entendre d’una manera més assertiva i eficient.
  • Com faig equip per la vida? De la meva capacitat de fer equip i teixir aliances en pot derivar l’assoliment dels meus reptes i tenir més suport i cartes per jugar en diferents moments de la partida. ‘No caminaràs mai sol’ canten els aficionats d’un equip del futbol britànic: depèn de nosaltres tenir el favor del nostre equip o afició. També connectar i motivar per aconseguir els objectius del grup.
  • Com encaixo la derrota? Moltes són les situacions que afrontem en el nostre dia a dia que no surten com volem. De la capacitat d’aixecar-nos, aprendre de la situació i tornar-ho a intentar en depèn poder assolir la victòria en els teus diferents reptes/objectius. En aquesta càpsula t’acompanyem a gestionar les emocions i a superar-te en els moments de dificultat. Una mirada necessària per acceptar la derrota i a la vegada no deixar de guanyar aprenentatges.
  • Aprenent a triomfar: Per aconseguir el que volem estem acostumats a veure les dificultats i destacar el que ens manca, mirant-nos des de la decepció o la carència. Volem, ara i aquí, entrenar amb tu l’art de celebrar-te i valorar el que sí estàs aconseguint. Una càpsula que et servirà per impulsar-te, fer-te arribar més lluny i aconseguir els teus objectius, les teves noves fites.

Més informació a info@el-despertador.com.

icona-llapisProperes edicions:

Com encaixo la derrota?:
. Dimecres 13/desembre, de 18 a 20h, a Porta 22 – Barcelona Activa
–> Inscripcions gratuïtes en aquest enllaç.

Aprenent a triomfar:
. Dimecres 20/desembre, de 18 a 20h, a Porta 22 – Barcelona Activa
–> Incripcions gratuïtes en aquest enllaç.

En què sóc un/a crack?:
–> Pendent de programació.

Quins rols jugo a la vida?:
–> Pendent de programació.

Com em comunico amb la vida?:
–> Pendent de programació.

Com faig equip per la vida?
–> Pendent de programació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *