a la feina

2a sessió: portes obertes per a organitzacions

CAST

Invitacio_19novembre_Relacions a les organitzacionsAquest tiquet és la teva porta d’entrada a un espai que volem oferir per a les organitzacions el proper dijous 19 de novembre, a les 18:30h.

Volem convidar-te a unes portes obertes on compartirem, en forma de tastet vivencial, la nostra visió i treball en l’àmbit organitzacional.

Al llarg de tots aquests anys hem acompanyat organismes de tot tipus: públics, privats, petita empresa, ong’s, associacions… i la bona resposta ens anima a seguir abonant aquest terreny, aportant encara més beneficis a l’organització i a les persones que hi treballen.

Tenim il·lusió per seguir aportant experiència i valor a aquest àmbit on les persones passem moltes hores del nostre dia a dia i, per aquest motiu, impulsem projectes que tenen gran impacte. Creiem que aquesta ocasió pot ser una bona oportunitat per compartir accionant i, al mateix temps, per teixir complicitats.

El guió d’aquesta segona sessió, on tractarem sobre com optimitzar les relacions dins les organitzacions, és el següent:

1. Contagi emocional

2. Comunicació efectiva

Treu la teva entrada en aquest enllaç: Avança cap a la teva millor versió personal i professional, i ens trobem dijous, 19 de novembre a les 18:30h a Aetna Espai Empresarial  (Av. Diagonal 449, 4t – 08036 Barcelona) per passar una estona enriquidora plegats.

Escriu-nos a info@el-despertador.com si vols rebre més informació. Aquesta activitat és sense cap cost econòmic i sense cap mena de compromís a seguir vinculat/da als nostres serveis. Et demanem, si us plau, que en el cas que confirmis la teva assistència i facis la reserva, sigui perquè realment hi aniràs.

Si pel que sigui finalment no pots assistir-hi avisa’ns perquè hi una altra persona pugui aprofitar la teva plaça. Seguirem programant altres sessions. Així que estigues atent/a a les properes estrenes i horaris dels passis.

T’esperem amb moltes ganes de compartir!

Mes informació a la nostra proposta per a organitzacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *