Activitat

Passejada conscient: un espai de trobada amb l’altre

CAST

Et convidem a caminar en grup al parc de l’Oreneta.
De forma conscient connectarem amb la natura obrint bé els sentits, tot assaborint l’aquí i l’ara del teu present.

Seguim explorant les possibilitats que la natura ens ofereix per connectar-nos amb nosaltres mateixos/es i generar un espai on gaudir d’una estona de plenitud, on connectar amb el silenci interior i obrir els sentits per sintonitzar amb les olors, els sons, els colors, la llum i els diferents matisos de l’entorn.

De la mà de la Gisela Bonet, terapeuta gestalt i coach, volem acompanyar-te a gaudir d’aquesta caminada  en què el fil conductor serà explorar el contacte amb un mateix i amb l’altre, a través del silenci, la natura, la música i els altres companys. En una primera part caminarem en silenci, posant-hi consciència, per després enfocar-nos en el contacte i aprofundir amb què em passa quan la mirada canvia de dins a fora, què em passa quan em trobo amb l’altre i quines són les dificultats que sorgeixen.

 

Pren nota de les dades:
  • Passejada conscient: un espai de trobada amb l’altre
  • Hora: 10h30
  • Durada: 3 hores
  • Lloc de trobada: Parc de l’Oreneta. C. Montevideo, 45
    Hi arriben els autobusos: 60, 66, 130, V3; la Línia 6 dels ferrocarrils de la Generalitat (parada Reina Elisenda + 10 min a peu).
  • Per apuntar-te o sol·licitar més informació envia un correu a info@el-despertador.com.  Reserva ja la teva plaça!
  • Preu: 20€/persona. Oferta de 2 persones per 30€.
    Un cop reservada la plaça et detallem com formalitzar la inscripció.

No et perdis aquesta experiència per despertar la consciència i connectar plenament amb l’entorn i amb tu. En aquest vídeo la nostra companya Gisela Bonet et convida a fer els primers passos…

Per seguir-te inspirant, descobreix les experiències en la natura que ja hem compartit amb una quarantena de participants: Tot passejant la tardor i La música dels elements vibrant en mi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *