Blog

Jornada: com millorar les relacions a les organitzacions?

CAST

151119_JPO-millora-relacions_Aetna6

Una bona part del nostre temps el dediquem a la feina, sovint vinculada a una organització o empresa on ens relacionem amb persones molt diferents: amb algunes ens hi podem entendre millor, amb d’altres potser tenim menys afinitat, etc. Però, com podem optimitzar les relacions dins de les organitzacions?

Ahir, 19 de novembre, l’Anna Soriano i la Maricel Ruiz, codirectora i responsable de l’àrea d’organitzacions d’El despertador respectivament, van acompanyar una dotzena de persones a descobrir com fer-ho, d’una manera lúdica, participativa i vivencial en la 2a Jornada de Portes Obertes per a organitzacions i empreses que té la voluntat d’avançar cap a la millor versió personal i professional de cadascú.

Compartir experiències positives i satisfactòries de comunicació va ser el punt d’arrencada de la sessió, en què vam treballar el contagi emocional i la comunicació efectiva com a punts clau per poder millorar la manera de relacionar-nos, d’expressar allò que volem i necessitem, posar límits, d’una forma assertiva, essent molt conscients i validant les emocions que ens arriben a cada moment.

Quantes converses ens queden pendents amb alguna persona de l’equip, amb caps, o la nostra parella perquè tenim por, perquè sentim ràbia i creiem que no és el moment oportú? Una bona comunicació, des de la consciència del moment en què ens trobem i la gestió emocional, ens permetrà avançar cap als nostres objectius, tant en l’àmbit personal com el laboral.

icona-llapis Et convidem a descobrir la nostra línia de treball amb les organitzacions.

Compartim un recull fotogràfic de la sessió ‘Com podem millorar les relacions a les organitzacions’.
Gràcies a les persones que hi van assistir per implicar-se amb tant d’entusiasme! Fins aviat!

 

Deixa el teu comentari a continuació. T'informem que la informació que ens facilites serà tractada per El despertador, S. L., responsable del web, amb la finalitat de gestionar i publicar els comentaris del blog. La legitimació s’obté mitjançant el teu consentiment. Les dades no se cediran a tercers. Podràs exercir els teus drets a info@el-despertador.com

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.