Activitat

Noves maneres de regalar

DSC04772CAST

Volem convidar-te a explorar ‘Noves maneres de regalar’ que es retrobin amb el vincle emocional, amb la il·lusió, lluny de convencions.

T’obrim les portes a participar a Noves maneres de regalar, on podràs explorar, aprendre i inventar en grup regals per a la memòria emocional, personalitzats, creatius, lúdics i generosos per aprendre, créixer i compartir.

Desitgem passar plegats una estona divertida i entretinguda inventant nous regals creatius, compartir amb altres persones amb ganes de conversar i regalar.

T’hi acompanyarà en Jordi Muñoz, coach i recreador personal.

icona-llapis Per inspirar-te, et deixem amb l’article d’en Jordi: 10 finestres que obres quan fas un regal creatiu amb el cor.

.

* Jordi Muñoz forma part de l’equip de Presente Creativo, projecte nascut a Mèxic a iniciativa d’Educreando A.C., i desenvolupat amb Dinamic Internacional i El despertador, el qual planteja una nova pedagogia del regal, que ofereix una nova mirada sobre les relacions interpersonals i un nou concepte de la celebració, que cuida el donar i el rebre, per assaborir l’aquí i l’ara, el present d’una forma creativa i conscient.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *