Articles

Totes sou dins meu (per Anna Soriano)

Camino, observo, caic, m’aixeco, ploro, m’emociono, em preocupo, gaudeixo…. Visc!
Com pot ser que hi hagi dies que tot estigui en harmonia i just l’endemà sembla que no encaixi res? Què ha canviat? Jo? L’entorn?

I me n’adono que és la meva mirada: quan miro les coses des de l’amor i la llibertat, els obstacles es transformen en reptes, el paisatge és meravellós malgrat plogui, només copso els somriures del meu voltant. Quan miro les coses des de la por, les esquerdes es fan grans, només detecto la brutícia del carrer i la tristor de les paraules.

I tot això sóc jo… i m’estimo amb totes les meves tonalitats. Detecto en mi totes les deesses, amb tots els seus dons i riscos…. Quan sento l’amor amb tots els porus de la pell malgrat això em faci ser més vulnerable. Quan vull aconseguir els objectius que em proposo i planifico com arribar-hi, malgrat que això a vegades no em faci respectar els ritmes de les persones del meu voltant. Quan connecto amb la meva màgia i creativitat malgrat només sigui en moments efímers. Quan busco recollir-me en el meu silenci i pau interior malgrat que potser després em costi tornar a connectar-me amb els altres. Quan estic oberta i receptiva a tot el que em vol oferir el món malgrat després em perdi amb tantes opcions… Les deesses i les seves polaritats.

Però… quan em sento vulnerable connecto amb la meva llibertat. Quan no respecto ritmes, miro profundament al meu voltant. Quan em desconnecto de la màgia, busco racons per a mi. Quan em costa connectar-me amb els altres, obro els ulls al món. Quan em perdo, em miro a dins, escolto el meu cor, connecto amb la meva força… i em trobo.

Perquè totes esteu dins meu, companyes de viatge, i amb vosaltres aprenc cada dia una mica més de mi…

Anna-Soriano

.

Un article d’Anna Soriano,
psicòloga i codirectora d’El despertador,
impulsora de la línia En veu femenina

 


icona-llapis Si t’ha agradat aquest article, en aquest apartat en trobaràs més!


📌   Dilluns 8 de març de 2021 – Conversa: Descobreix la deessa que hi ha dins teu!

En el marc del dia internacional de les dones, descobrirem com entendre’ns i gestionar les nostres relacions a través d’aquests arquetips femenins.

Uneix-te a la conversa que tindran en directe l’Anna Soriano, directora d’El despertador, experta en ecologia emocional i en autoconeixement femení i l’Ana Benavente, llicenciada en belles arts, coach i guia creativa.

8/03 a les 20h (CET) a través d’Instagram Live! @despertadorbcnUna conversación sobre las emociones con Anna Soriano,
psicóloga y experta en Ecología Emocional,
y Jordi Muñoz, coach y musicoterapeuta (vídeo).


6 replies »

  1. Hola, he tingut el plaer de poder escoltar a l Anna i les Deheses, es increïble. M agradaria tornar a escoltar el dluns. Ens hem D apuntar?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *