Blog

Més a prop de superar el repte!

CAST

collage entrenament Trailwalker

A les acaballes de l’estiu ens rondava la idea pel cap… i a la tardor vam dir que sí, que caminaríem 100 km per una bona causa, i ens vam inscriure a la Oxfam Intermón Trailwalker!

Vam començar a planificar alguna excursió, i tímidament vam anar entrenant: ara 10 km a La Mola, ara 15 al Montseny… I vam fer un salt quantitatiu fins a 34 recorrent un tram de la Via Verda, pels volts d’Olot, i més tard en vam fer 55 km. I sí, les nostres cames van passar la prova, i el nostre cap també. La il·lusió ens mou fins a límits insospitats. Ara s’acosta el moment de la veritat: gràcies al suport econòmic de 63 persones hem assolit la primera part del repte: l’econòmica. 

Caminar 100 km perquè elles no els hagin de caminar més…

Aconseguir 1.500 euros en concepte de donatiu era el primer pas per formalitzar la inscripció a la Trailwalker 2016. Això vol dir que ara hem de fer front al repte físic i esportiu de caminar 100 km: recórrer el trajecte de la Via Verda entre Olot i Sant Feliu de Guíxols en menys de 32 hores.

Aquest esforç econòmic ha permès que el compromís de l’equip fos de veritat, i una manera de solidaritzar-nos amb l’esforç que moltes dones i nenes, principalment, han de fer per anar a buscar aigua a països com el Txad o Etiòpia. Amb els diners recaptats enguany, Intermón construirà pous d’aigua en aquestes comunitats.

Les xifres de la Trailwalker

dades trailwalker_web

Dels 4 caminadors 3 han de finalitzar el recorregut, amb el suport de 2 membres de l’equip que s’encarregaran de la logística, intendència, materials, avituallaments i el suport moral!

Però no ho farem sols: tenim la sort de comptar amb les 63 persones que s’han sumat al repte. Les samarretes que portarem el dia de la marxa duran imprès el nom dels 63 donants que han patrocinat kilòmetres i ens han animat a seguir endavant! A tots ells i elles MOLTES GRÀCIES!!!

Volem agrair molt especialment el suport de:

petjades TW copia

Només ens queda recordar-te que t’esperem el proper diumenge 17 d’abril a Sant Feliu de Guíxols per abraçar-nos quan creuem la meta!

MOLTES GRÀCIES!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *