Uncategorized @ca

Episodi 1.2: Som taronges senceres

CAST

som-taronges-senceres_post_El-despertador

Durant molts anys de la vida, condicionat per una visió de l’amor romàntica i idealitzada, he pensat que en algun lloc m’esperava la meva mitja taronja. Que s’amagava en algun raconet algú que reunia tots els requisits per fer-me feliç, comprendre’m, estimar-me i recolzar-me exactament com volia i necessitava.

Amb el pas del temps m’he adonat que així era, que existia però no com m’ho havien presentat o m’ho havia imaginat. Que aquesta persona que em completava no estava fora de mi, sinó amb mi. Que l’amor és un sentiment però també una elecció que fem, una aposta per una forma de mirar-nos i valorar-nos, que quan més apreciem en nosaltres menys necessitem i exigim a fora. I podem realment escoltar, abraçar, gaudir i estimar les altres taronges senceres que caminen amb la mateixa complexitat, les mateixes ganes d’estimar i de ser estimades, les mateixes pors, dubtes i ganes de compartir trajectes. Això sí, cadascú des de la seva especificitat, mapa i visió de la vida.

Totes i tots tenim la capacitat de fer màgia, de regalar-nos moments màgics per nosaltres mateixes/os. Per això volem convidar-te a respirar, a deixar de buscar enfora, per reconèixer, trobar i valorar tot l’amor que tens per regalar-te a tu i compartir amb altres persones.

Vine el proper divendres 1 d’abril a les 18h30 a esprémer el suc de la teva taronja, a descobrir i a gaudir de la teva plenitud, mentre comparteixes amb altres taronges. Ens ho passarem bé!
Ho farem a l’espai Alimara (c. Açores, 5) de 18:30 a 20:30.

Som taronges senceres és el títol del segon episodi del curs l’Apassionant món de la parella. I forma part del primer cicle en què et proposem preparar el terreny.

De la mà d’Anna Soriano, psicòloga, i Jordi Muñoz, coach i recreador personal, directors d’El despertador, coautors i facilitadors del curs L’apassionant món de la parella.


INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Pots inscriure’t a aquesta i/o a d’altres sessions del cicle, amb la possibilitat de gaudir de descomptes molt interessants:

  • Una sessió: 20€ sessió
  • Descomptes i bonificacions:
    • 2×1 per sessió (si véns acompanyat/da d’algú altre -no cal que sigui la teva parella, ni tenir-ne- el preu per persona surt a 10 euros).
  • Bonus primer cicle: 70 euros.

Si vols més informació i/o reservar la teva plaça escriu-nos a info@el-despertador.com.


plantar_escollir-parella_el-despertador

.
ARTICLE
. Per anar fent camí en l’apassionant món de la parella, descobreix quins són els elements que ajuden a fer créixer una relació… Ens ho explica l’Anna Soriano al seu article Per començar… escollir parella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *