Activitat

Traient-nos la disfressa de superwoman. De la perfecció a l’autenticitat

CAST

Ets d’aquestes dones que vols arribar a tot i, a més, fer-ho tot súper bé?
Sovint les dones volem demostrar-nos i demostrar al nostre entorn que podem amb tot. Als rols més típicament femenins -mare, filla, esposa, amiga, cuidadora, en general-, hem incorporat el de dona que busca, també, sentir-se realitzada professionalment, sense deixar de fer la resta d’activitats amb nota d’excel·lent.

Aquest repte ens ha convertit en unes dones molt pràctiques i resolutives, amb gran capacitat d’organització d’agendes impossibles, molt creatives a l’hora de trobar respostes a les situacions més inverosímils que puguin aparèixer. Però des d’on estem vivint aquestes heroïcitats diàries, des de l’estrès o des del gaudir?

Perquè… que passaria si un dia no fem les coses des d’aquesta autoexigència? Què passaria si cometem errors? O si, simplement, no arribem a tot el que ens haviem proposat?

“cada dia menys perfecta, més humana, més feliç”

Independentment de com ens relacionem amb els homes del nostre entorn, també en procés de reinvenció, és important prendre consciència de com ens relacionem amb nosaltres mateixes i com trobem l’equilibri entre l’energia masculina i femenina que tenim dins nostre.

En aquest taller vivencial et proposem agafar aire i connectar amb una mirada més relaxada cap a tu i el teu entorn. I et convidem a fer aquest recorregut:

  • Quantes “jos” hi ha dins meu?
    Coneixerem quins són els arquetips femenins que predominen en cada una de nosaltres en els diferents àmbits de la nostra vida quotidiana.
  • Les intencions positives dels nostres actes
    Descobrirem els nostres dons i aprendrem eines per reconduir “el lado oscuro” de la nostra força.
  • Donar-se permís per créixer
    Construirem un full de ruta per anar avançant a un ritme que ens permeti gaudir de nosaltres i de cada un dels paisatges de la nostra vida.

.

Per a més informació escriu-nos a info@el-despertador.com.


Anna-Soriano

.

Taller impartit per Anna Soriano,
psicòloga i codirectora d’El despertador,
impulsora de la línia En veu femenina

En aquest enllaç pots recuperar alguns dels seus articles: textos de l’Anna Soriano

.

*La imatge del cartell és obra de J. Howard Miller, creada el 1943 per a l’empresa Westinghouse Electric, amb l’objectiu de pujar els ànims dels treballadors. Pels volts del 1980 la imatge es va recuperar com a icona del feminisme  i de les polítiques de l’època. Actualment és una imatge de domino públic.butlleti_el despertador2

*
 
Si vols estar al dia de l’actualitat d’El despertador subscriu-te al butlletí i rebràs les novetats de cada mes al teu correu electrònic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *