Activitat

Marca personal. Buscant el superheroi/superheroïna que portes dins

CAST

Totes i tots tenim una marca pròpia: la nostra marca personal, el segell diferenciador que podem oferir en els diferents àmbits de la nostra vida.

Et proposem un viatge d’autoconeixement d’una manera lúdica i poderosa: de la mà del superheroi/na que bull dins teu, perquè descobreixis la teva causa, els teus poders, les teves kryptonites i la força del teu lema entre d’altres coses. Volem que la teva marca personal s’extengui i prengui volada per tot arreu.

Tota superheroïna i tot superheroi passa per una fase de descobriment de les capacitats i competències personals, superant i acceptant les febleses. En aquest taller et convidem a fer un viatge de dins cap a enfora per prendre consciència, marcar un propòsit… i emprendre el vol amb la capa, i amb el suport d’altres companys i companyes de viatge.

El taller es desenvolupa a partir del següent recorregut de 6 hores (2 sessions de 3h):         

 • Sessió 1: Descobrint el meu superheroi (jo i la meva marca personal)

Prendrem consciència d’on sorgeix la Marca Personal, el valor propi i diferenciador de cadascú. Mirarem quin és el nostre propòsit, què ens mou, què ens motiva? I amb quines possibles ocupacions/accions es podria traduir: professionals i personals.

 1. “The QUEST”: què busco?
 2. La gènesi del meu superheroi/na: referents que m’inspiren.
 3. La meva causa: el foc que em mou.
 4. Els meus superpoders: les meves competències.
 5. La meva Kryptonita: acceptant les limitacions puc detectar què puc reforçar, aprendre o amb què em convé trobar aliats en el meu camí.
 • Sessió 2: Els meus poders al servei d’una causa

Connectarem amb les nostres competències, els nostres talents, per desenvolupar el nostre potencial i tirar endavant la nostra causa. També ens enfrontarem a la nostra kryptonita: ens hi aproparem des de les ganes d’aprendre dels handicaps, pors i reptes que volem superar pel bé de la nostra causa.

 1. El meu lema, el meu emblema: un nom, un símbol, un missatge, una història. Descobrirem quin és el nostre lema i el nostre emblema perquè la nostra marca personal deixi petjada
 2. Claus per a la meva Marca Personal: Què necessita un superheroi/na per arribar? Autenticitat, Claredat i Originalitat -cap endins- i Disponibilitat -cap enfora-.
 3. L’àlbum dels superherois: l’abundància de poders –> de la rivalitat a la col·laboracióTeixirem aliances amb altres superherois/superheroïnes (no estem sols/es): què podem arribar a oferir plegats? 
 4. “Lligues de la Justícia”: la suma de forces –> compartint mirades, sinèrgies i projectes. Fomentarem la relació amb l’altre i l’entorn des de l’aliança -i no la rivalitat- on inspirar-nos, créixer i anar més enllà.
 5. Emprenent el vol: on he pres volada i on m’agradaria volar més amunt?
  Com ens comuniquem cap a enfora? Quin canal s’adapta millor als nostres propòsits i com expliquem el millor de nosaltres de la millor manera possible? A qui tens ganes d’oferir-li tot això que tens disponible?
  Oferirem la nostra marca al món!

.

icona-llapisPROPERES EDICIONS:

Pendent nova programació

Inscripcions gratuïtes al web de Barcelona Activa, al següent enllaç.

.

mail icona Per a més informació escriu-nos a info@el-despertador.com

.


Imatges d’algunes de les sessions realitzades:

 


Informacions relacionades:

>> També et pot interessar…

Jo-i-la-meva-marca-personal_El-despertador_UPF7

.
En aquest enllaç pots llegir el testimoni de la Montse, participant del taller de marca personal que vam impartir a la Universitat Pompeu Fabra el passat mes de maig: El despertador de la meva superheroïna interior.

.

 Podcast: Com puc fer créixer la meva marca personal?
Descobrim algunes de les claus per fer créixer la nostra Marca Personal a través dels testimonis de: Núria Chiva, Montse Mazón, Cèlia Hil, Mireia Gargallo i Elisabet Alguacil.

Ir a descargar


butlleti_el despertador2
*
 
Si vols estar al dia de l’actualitat d’El despertador subscriu-te al butlletí
i rebràs les novetats de cada mes al teu correu electrònic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *