Creativitat

Per Sant Jordi… relats amb valor!

CAST

Us passa com a nosaltres que aquest any tenim moltes ganes de celebrar Sant Jordi?

Tenim ganes de passejar envoltats de roses i llibres i mirades curioses.

I ganes, també, de descobrir contes i relats que ens aportin valors com la solidaritat, l’amistat, la llibertat, la confiança, l’amor… i inspirar-nos en clau positiva.

Vivim en un món on sovint assistim, amb impotència, a injustícies i situacions que ens fan mal. No volem resignar-nos i per això recorrem a l’arma més màgica i poderosa per transformar i inspirar, per crear un contagi de sensibilitat i creativitat. Volem dir no a la indiferència a través de relats i contes que ens projectin i ens sensibilitzin com a societat.

Aquest any ens adrecem a totes les famílies que tinguin ganes de sumar-se a aquesta onada, perquè volem convidar als més entesos i experts en contes a participar d’un concurs de relats amb valor!

Volem que ens ajudeu, amb els vostres contes i amb les vostres veus, a fer que aquest món sigui una mica millor, més sensible a les coses que passen.

  

Qui hi pot participar?

Hi poden participar nenes i nens de totes les edats.

En què consisteix aquest concurs?

Tria un conte que t’agradi especialment, o bé explica’n un inventat (de màxim 3 minuts de durada).

Aquests contes, o relats, han de parlar d’algun valor que us agradi especialment. Valors com, per exemple, la solidaritat, l’amistat, la llibertat, l’amor, la superació, etc.

Quan ja tinguis el conte escrit/inventat o escollit, grava un àudio o un arxiu de veu llegint la teva història. Digue’ns el teu nom, la teva edat i el títol. I envia’ns-el! Demana a alguna persona adulta que t’ajudi!

 Fins quan hi puc participar?

Podeu enviar els àudios a info@el-despertador.com o per WhatsApp al número de telèfon +34 649291907 fins el dilluns, dia 23 d’abril de 2018.

Puc participar més d‘un cop?

Sí! Totes les vegades que vulgueu amb diferents contes!

I… quin és el premi?

Amb aquest concurs volem posar en valor el regal que suposa compartir i les ganes de transformar el món amb missatges i històries que ens inspirin en positiu. Per això, totes i tots els participants obtindran premi! Rebran un arxiu MP3 amb un muntatge musicat dels contes participants, i publicarem un podcast especial Sant Jordi a Ràdio El despertador.

Igualment, es valorarà l’originalitat, la creativitat, la il·lusió, la lectura i les ganes de participar!

Recapitulem!

.

La cinquena edició

Amb aquesta ja són 5 les edicions del concurs #somriulavida de Sant Jordi. Cada una d’elles ha tingut una temàtica diferent: fotografies, haikus, imatges despertadores… Et convidem a fer un cop d’ull a les edicions passades: 1r concurs, 2n concurs, 3er concurs, 4t concurs.

.

Gràcies per participar-hi i/o per fer d’altaveu del concurs!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *