Activitat

Mètode Sikkhona: l’excel·lència de l’equip

CAST

Mètode Sikkhona: l’excel·lència de l’equip

El mètode *Sikkhona ens ajuda a desenvolupar la confiança i la cohesió en els equips. Es tracta d’una eina útil, senzilla i reveladora per acompanyar un equip a aconseguir els seus objectius i plantejar nous reptes.

.

Aquest mètode permet l’avaluació de l’estat d’un equip: dibuixa un mapa sobre l’etapa de relació en què es troba el grup a partir de la qual es traça el camí que volem fer. Amb la identificació de l’estadi del grup, Sikkhona ofereix un conjunt de dinàmiques i eines per estimular la comunicació entre els membres del grup, a abordar positivament els conflictes i a créixer en cohesió, fent-los avançar cap a grups d’alt rendiment professional i de constant creixement personal.

Aquesta metodologia ens permet treballar:

  • Cohesió.
  • Comunicació: demanar i oferir.
  • Visió.

*Sikkhona és un model desenvolupat per Alex Galofré, Ferran Ramon-Cortés i Anna Forés.

.

>> Tornar a la pàgina Activitats outdoor i de teambuilding

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *