Activitat

O l’encerto o aprenc (NOU)

CAST

“No tinguis por d’avançar lentament,
tingues por únicament de no
avançar”
Proverbi xinès

Quantes vegades la por a no encertar-la fa que no ens atrevim a viure el que volem? Quants cops per l’haver de fer-ho bé, i no voler donar cap pas en fals, ens quedem immòbils?

Diuen que sense acció no hi ha transformació. A vegades, malgrat tenir les idees clares o saber el que volem no ens posem en marxa per avançar en el nostre propòsit.

.

Aconseguir el que ens proposem requereix esforç: posar-hi energia, decidir i accionar i marcar-se objectius assumibles. L’esforç, però, no sempre és garantia d’èxit. Com vivim aquest procés? Des de l’aprenentatge, el compromís i l’amabilitat cap a nosaltres mateixos/es o bé des de l’exigència i la rigidesa? Ens fa por el fracàs o ens fa més por l’èxit?

Proposta

Amb aquesta activitat et convidem a passar a l’acció perquè quan actuem sempre estem guanyant possibilitats i/o aprenentatges. Fins i tot els resultats no desitjats poden ser una nova oportunitat laboral i/o personal.

Què aconseguiràs amb aquesta activitat?

Avaluar els aprenentatges i les fites assolides prèviament.
Rebaixar l’exigència, l’ansietat i guanyar una millor gestió de les emocions, especialment la por al fracàs i a l’èxit.
– Reconèixer els beneficis de l’acció com a estímul per seguir aprenent, actuant i avançant.
Motivar a l’acció com a clau imprescindible per aprendre.

Connectarem amb la nostra versió perfectament imperfecta i veurem que èxit i fracàs són dues cares de la mateixa moneda, perquè en realitat només quan no jugo i no m’atreveixo fracasso i perdo oportunitats. Si em dono permís per viure el procés com un aprenentatge i respecto els propis ritmes estaré a punt perquè passin coses.

La competència que treballem principalment és la de l’aprenentatge i utilització de coneixements, i en un segon terme: l’orientació a l’assoliment, la iniciativa, el lideratge, l’autoconfiança, el pensament analític, la creativitat, la flexibilitat i gestió del canvi

A qui va adreçat:

Persones en procés de recerca de feina o desenvolupament professional, que vulguin millorar l’aprenentatge i l’utilització de coneixements a nivell d’habilitats i actituds en entorns canviants.

Perfil de la formadora

Anna Soriano

Llicenciada en Psicologia, Diplomada en Educació Social, Màster en Ecologia Emocional. Practicioner en PNL. Postgrau en coaching Integratiu. MSBR Mindfulness.
Directora d’El despertador.
Estic especialitzada en l’acompanyament en processos d’autoconeixement i de canvi per tal d’acostar-nos a la millor versió de nosaltres mateixos/es i, des d’aquí, millorar les nostres relacions i la cura pel nostre món.
Més informació, aquí.


DADES BÀSIQUES

DURADA: 1 sessió de 3 hores.

CALENDARI

requisits_icona_20 Pendent de reprogramació.

LLOC

Barcelona Activa – Porta22
Carrer Llacuna, 156 – 162, Barcelona

INSCRIPCIONS

Inscripció gratuïta.

*Més informació a info@el-despertador.comSi vols estar al dia de l’actualitat d’El despertador subscriu-te al butlletí
i rebràs les novetats de cada mes al teu correu electrònic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *