Activitat

Aprendre x fluir = + confiança – exigència (activitat on-line)

CAST

Què ens passa quan, d’un dia per l’altre, canvien els nostres paisatges quotidians? Reaccionem amb exigència o ens endinsem en el camí de l’aprenentatge per fer front als canvis?

Què m’ajuda a aprendre en una situació nova i inesperada? Què necessito aprendre per aprendre?

.

Quan ens trobem davant d’una situació nova i inesperada sovint reaccionem amb astorament i amb certa resistència a la nova situació que se’ns planteja. Si ens pressionem per adaptar-nos al canvi de forma instantània connectem amb l’exigència, l’estrès i sentim una incompetència total. En canvi, si respirem i ens prenem el repte amb relativitat ens donarem permís per fer el camí al nostre ritme, connectarem amb allò que necessitem i se’ns obrirà una oportunitat de creixement professional i personal.

.

Proposta

Volem convidar-te, de manera amena i participativa, a descobrir l’aprenentatge com a motor per sostenir el canvi, prenent consciència i identificant les diferents dimensions de l’aprenentatge, tot identificant les claus necessàries per readaptar-nos el millor possible als escenaris incerts i complexes que ens envolten.

Coneixerem les diferents dimensions que predisposen a l’aprenentatge en entorns de crisi o VUCA (volàtils, incerts, complexes i ambigus) fent un breu recorregut, acurat i reflexiu per aquests territoris, des d’una actitud exploradora.

Descobrirem oportunitats per destravar i poder fluir en el procés d’aprenentatge i, conseqüentment, en el lideratge personal.

Què aconseguiràs amb aquesta activitat?

– Conèixer i entrenar les diferents dimensions que predisposen a l’aprenentatge en entorns de crisi o situacions i moments volàtils, incerts, complexes i ambigus.

– Entrenar el propi diàleg intern per millorar el teu accionar.

– Conèixer i desenvolupar algunes habilitats clau per a l’aprenentatge.

La competència que treballem principalment és la de l’aprenentatge i utilització de coneixements, i en un segon terme: el lideratge, l’autoconfiança, la comunicació (assertivitat), l’autocontrol, el pensament analític, la flexibilitat i gestió del canvi i l’orientació a l’assoliment.

A qui va adreçat:

Persones en procés de recerca de feina o desenvolupament professional, que vulguin millorar l’aprenentatge i l’utilització de coneixements a nivell d’habilitats i actituds en entorns canviants.

Perfil de la formadora

Anna Soriano

Llicenciada en Psicologia, Diplomada en Educació Social, Màster en Ecologia Emocional. Practicioner en PNL. Postgrau en coaching Integratiu. MSBR Mindfulness.
Directora d’El despertador.
Estic especialitzada en l’acompanyament en processos d’autoconeixement i de canvi per tal d’acostar-nos a la millor versió de nosaltres mateixos/es i, des d’aquí, millorar les nostres relacions i la cura pel nostre món.
Més informació, aquí.


DADES BÀSIQUES


DURADA:
1 sessió de 3 hores.

CALENDARI

Consulta les dates disponibles de 2021 i registra’t aquí

LLOC

Aula virtual de Barcelona Activa.

Aquesta activitat s’impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft TEAMS. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l’enllaç amb la invitació i les instruccions d’accés unes hores abans de l’inici de la sessió.

INSCRIPCIONS

Inscripció gratuïta.

*Més informació a info@el-despertador.comSi vols estar al dia de l’actualitat d’El despertador subscriu-te al butlletí
i rebràs les novetats de cada mes al teu correu electrònic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *