Uncategorized @ca

Anatomia del canvi. El canvi en 3D

CAST

Ningú no es banya en el mateix riu dues vegades perquè tot canvia al riu i al que s’hi banya
Heràclit, filòsof presocràtic

Des dels presocràtics, fa com a mínim més de 2600 anys, que en parlem i reflexionem. I ens segueix acompanyant. 

Últimament ha quedat més palès que mai l’impacte que té en nosaltres i com pot arribar a fer estralls. 
Sí, el canvi ens defineix i és la constant. La variable està en com nosaltres hi conversem i el digerim. En funció de com ho fem ens bloquegem o ens projectem amb ell. 

L’ Anatomia del canvi. El canvi en 3D és una petita guia interactiva i personalitzada, amb voluntat que sigui amena i significativa. L’hem preparada amb l’objectiu que t’ajudi a comprendre la teva vivència del canvi i faciliti la seva integració. Hem dissenyat un breu itinerari on disseccionem les seves 3 dimensions (pensament, emoció i cos) perquè puguis viatjar per elles des de la teva realitat actual.

Desitgem que la gaudeixis i la facis teva. Perquè com diu la cita inicial, cada cop que entres a l’aigua tu i el riu sou diferents. Hem pensat en un traçat que puguis fer a la teva mida i de les teves circumstàncies. I que, per tant, puguis anar rellegint en diferents moments, en funció de les teves necessitats. Perquè precisament, en la dansa amb el canvi, potser ens cal atendre aquesta diferència i especificitat permanent per entendre que la recepta canvia no només de persona a persona, sinó en la mateixa persona. 

Et deixem doncs amb aquesta Anatomia del canvi que hem editat amb molta cura. Amb un text de Jordi Muñoz i Jovell,  disseny i maquetació de Cristina Ustrell i Martínez i il·lustracions de Marta Castro i Serra qui, amb la seva sensibilitat i talent, ha sabut transmetre en imatges l’essència de l’escrit.

No hi ha res com tornar a un lloc que no ha canviat per adonar-te de com has canviat” 
Nelson Mandela, activista i polític


Vols enviar-nos el teu feedback? Ens vols explicar en primera persona la teva experiència en com gestionar un canvi? Escriu-nos! Estarem encantats i encantades de rebre el teu testimoni a: info@el-despertador.com


Informa’t de la nova edició online (formació en directe) del Màster en Ecologia Emocional >>Si vols estar al dia de l’actualitat d’El despertador subscriu-te al butlletí i rebràs les novetats de cada mes al teu correu electrònic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *