Creativitat

Concurs de relats sobre el canvi! (7è concurs #somriulavida)

CAST

S’acosta Sant Jordi i Santa Jordina i, un cop més, et convidem a participar d’una nova edició del concurs #somriulavida! Enguany, després de més d’un any de pandèmia i tenint el canvi i la seva gestió tan presents, t’engresquem a que ens enviïs el teu relat sobre el canvi.

A la vida tots i totes vivim moltes transformacions. De fet diuen que el canvi és tan constant que fins i tot ja no és canvi… I tu, què en penses d’aquest tema? Tens alguna experiència que t’hagi marcat? Coneixes la vivència d’alguna persona que creguis que pot ser inspiradora? Alguna nova història per inventar?

Amb quines dificultats i obstacles ens trobem? Quins ingredients ens ajuden a conversar amb el canvi? Quins aprenentatges obtenim? Són potser algunes de les pistes que transitem.

De ben segur que la teva veu i mirada poden ajudar, obrir nous fronts, donar eines, inspirar o acompanyar altres persones que estan vivint o volen fer un canvi i no saben per on començar o com gestionar-ho.

Així doncs, què et sembla si celebrem el dia del llibre i de la rosa escrivint i compartint un relat sobre el canvi?

Pren nota!

Qui hi pot participar? Totes les persones que vulguin compartir la seva experiència de transformació o les seves reflexions i mirades sobre el canvi i la seva gestió, en la modalitat que sigui: relat biogràfic o testimonial, poètic, de ficció, assaig…  


Què he de fer per participar-hi? Escriure un relat curt de creació pròpia sobre el canvi (màxim una pàgina) i enviar-lo a info@el-despertador.com


Fins quan hi puc participar? Pots enviar els teus relats originals fins el dimarts 22 d’abril de 2021 a les 23:59h.


Puc participar més d‘un cop? Sí! Totes les vegades que vulguis amb diferents relats originals!


I… quin és el premi? El mateix dia 23 d’abril, diada de Sant Jordi i Santa Jordina, compartirem les històries a través d’un directe per Instagram a les 15h per ressonar i inspirar-nos a través dels vostres relats.
 
A més sortejarem entre totes les persones que hi participeu un exemplar del llibre d’El despertador 21 días para cambiar tu vida (de Mauro Cavaller i Jordi Muñoz) i la bossa d’El despertador (amb disseny de Marta Castro).

La setena edició

Amb aquesta ja són 7 les edicions del concurs #somriulavida de Sant Jordi. Cada una d’elles ha tingut una temàtica diferent: fotografies, haikus, imatges despertadores… Et convidem a fer un cop d’ull a les edicions passades: 1r concurs, 2n concurs, 3er concurs, 4t concurs, 5è concurs, 6è concurs.


Continguts relacionats per inspirar-te:

Ràdio El despertador. Podcast: Ens preguntem, com puc gestionar el canvi?
Muñoz, J. (2015). El despertador. Las decisiones de Neo.
Muñoz, J. (2019). El despertador. Carta a la felicidad: ¿Puedo ser feliz con dudas?
Muñoz, J. (2014). El despertador. El miedo y sus caprichos.
Soriano, A. (2019). El despertador. ¿Cómo puedo vivir mejor?
Mauro Cavaller y Jordi Muñoz (2018). El despertador. Conversación sobre mapas mentales.


Gràcies per participar-hi i/o per fer d’altaveu del concurs!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *