Activitat

Tast de vins: assaborint les nostres essències

CAST

 

Som terra de vinya i de vi. La viticultura forma part dels nostres costums i de la nostra vida quotidiana i festiva. Brindant amb un bon Garnatxa celebrem i despertem els sentits. I si maridem el vi amb la cohesió en clau lúdica?

Amb aquesta activitat volem que us apropeu al món dels vins a través d’una experiència diferent i divertida amb activitats motivacionals destinades a millorar el treball en equip i el clima laboral. D’una banda, descobrireu els aspectes més importants a l’hora d’assaborir un vi, com ara la seva classificació, l’elaboració i el servei. De l’altra, participareu en dinàmiques de grup que potencien la creativitat, la comunicació i la cooperació.

Podreu escollir entre:

  • Crea el teu propi vi: un taller grupal on cada equip concursarà per aconseguir el millor vi, ideant una estratègia de màrqueting que haurà de convèncer la resta de l’equip i al jurat. Serem enòlegs per un dia!
  • Tast a cegues: una experiència sensorial per conèixer els passos que cal tenir en compte per tastar un vi: l’anàlisi visual, l’olfactiu i el gustatiu.
  • Taller de maridatge: una activitat per despertar la creativitat i la imaginació. Aprendrem les nocions bàsiques del maridatge i els consells per combinar de la millor manera el vi i una creació culinària.

 

INFORMACIÓ ADDICIONAL:

Totes les activitats inclouen una introducció al món del vi.

 


>> Tornar a la pàgina Activitats outdoor i de teambuilding

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *