Blog

Fem memòria: El despertador 2021

CAST

Et compartim, amb molta il·lusió, la nostra memòria despertadora del 2021, el recull de les accions que vam dur a terme durant aquest període. Ens ve de gust mostrar-vos el que va ser un any molt especial en molts sentits. Un any de canvis acollits i escollits, l’impacte dels quals continua marcant-nos aquest 2022. 

2021 ens ha fet conscients dels nostres límits, de la necessitat de cuidar-nos individualment i en equip, de forma estable i periòdica, i també ens ha obert els ulls a noves maneres de fer. Com d’important pot ser fer un pas enrere per guanyar en noves perspectives i poder ampliar horitzons.


Què hem fet possible?

Podem dir que el 2021 ha estat un any de grans apostes i de fer passos endavant, i de valorar la recuperació d’espais físics, de tornar paulatinament a la presencialitat, de menys cancel·lacions per Covid, de més presència i mirades als ulls sense filtres ni obstacles. Les pantalles s’han mantingut com a grans aliades, i hem pogut seguir explorant el seu poder de transmissió a la vegada que transformar també des dels formats remots i virtuals.

Al llarg de 2021 hem acompanyat  6.512 persones participants amb 289 accions formatives, que han obtingut una valoració mitjana de 9,17, gràcies a 39 persones col·laboradores, que ens han ajudat a donar corda, i 41.430 persones fent comunitat.

Moltes gràcies a totes i tots per seguir confiant en la nostra manera de fer. Nosaltres, com veieu, seguim apostant fort i, per damunt de tot, hi posem les ganes d’aprendre i seguir millorant. Sigui com sigui, passi el que passi, seguirem acompanyant-vos i acompanyant-te perquè el camí sigui el més ric, coherent i engrescador possible.

Seguim despertant!

 

Consulta la memòria de 2021:


“El canvi espanta, però on hi ha por hi ha poder. Si aprenem a sentir la nostra por sense deixar que ens aturi, la por es converteix en aliada, en una senyal que ens diu que una cosa que hem trobat pot ser transformadora. Sovint la nostra veritable força no rau en allò que representa el que és familiar, còmode o positiu, sinó en la nostra por i en la nostra resistència a canviar”

Starhawk, escriptora i activista


Vols saber més sobre nosaltres?

Consulta la memòria d’activitats de 2020


most

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *