amb mi

Soc el 2023 (per Jordi Muñoz)

CAST

♫  Clica aquí i escolta la BSO de l’article

Fa molt de temps que espero aquest torn per trobar-me amb tu, per fi arriba el meu moment. Tot i que queda poc perquè arribi, encara no existeixo. Tu em crearàs. Em donaràs vida amb els teus projectes, pensaments, paraules, sentiments, però sobretot amb les accions.

Em dic ”2023″ encara que tots em coneixen amb el poc original nom de “l’any que entra”. Fins avui, no tinc forma, no soc un any increïble, però tampoc horrible, no soc brillant ni opac… Com vols que sigui?

Probablement ja has començat a fer servir aquesta agenda que porta el meu nom i desitjo que em concedeixis un privilegi. Només un… Vull que em facis el millor any de la teva vida. Quin dels teus anys t’havia demanat això? Probablement cap.

Jo sí. Vinc i em planto amb els meus quatre números davant teu, perquè vull ser l’any en què t’atreveixis a fer més coses; l’any en què pensis i actuïs d’allò més bé, en què comparteixis els teus talents i capacitats amb més generositat; l’any en què la teva ment, cor i cos produeixin millors coses, en una forma honesta per al teu benefici i el dels que t’envolten. L’any en què més afecte i atenció brindis a la teva gent.

Avui m’uneixo a les celebracions per acomiadar el 2022 “Ja se’n va”. Les seves altes i baixes se’n van amb ell… Ara em toca a mi. Si us plau: Gaudeix-me, utilitza’m al màxim, omple’m d’experiències, diverteix-te mentre estem junt@s, vull anar-me’n el proper desembre esgotat, però ple de bones coses i amb el privilegi d’haver estat el millor de tots!

Hauré aconseguit el meu propòsit: viuré per sempre en tu, perquè no podràs oblidar com va ser d’increïble el nostre temps compartit. I en acabar les campanes que anuncien la meva arribada, recorda’t de mi, respira profund i… endavant!

Amb molta il·lusió, espera aquest Any que sigui, de veritat, un meravellós 2023!!

.

Un article de Jordi Muñoz,
coach, recreador personal i musicoterapeuta,
codirector de El despertador

.


icona-llapisTambé et poden interessar els següents continguts i propostes:

. 12 campanades diferents
. Maratones: … 2020, 2021, 2022, 2023… (per Jordi Muñoz)
. Bienvenid@s al RISE Friday!

.

Una conversación sobre los RETOS con Carles Andrés, coach deportivo y pedagogo sistémico, y Jordi Muñoz, coach y recreador personal.
¿Cuáles son las claves para afrontar una maratón en mi vida? ¿Cómo puede un reto ayudarme a crecer? ¿Y si no lo consigo, qué pasa? (vídeo)

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *